Noul model iPhone compatibil 3G va fi disponibil in Austria, Portugalia si Elvetia incepand cu 11 iulie, in Franta din 17 iulie, iar pe celelalte piete din Europa, Orientul Mijlociu si Africa ulterior, in cursul acestui an, au anuntat reprezentantii Orange si Apple.

Potrivit reprezentantilor celor doua companii, Orange va incepe sa preia comenzile pentru iPhone in cursul acestei luni. "La Orange incercam sa aducem internetul mai aproape de clienti, astfel incat acestia sa aiba acces rapid la informatie si divertisment, oriunde s-ar afla. iPhone beneficiaza de extinderea larga a retelelor nostre 3G si impreuna vom imbunatati experienta de comunicare a clientilor nostri", a spus Olaf Swantee, Head of Orange’s Global Mobile Operations.

De cealalta parte, reprezentantii Apple s-au aratat incantati de extinderea parteneriatului cu Orange pentru lansarea iPhone in peste 12 piete de pe glob. iPhone va fi lansat in Austria, Portugalia si Elvetia pe 11 iulie si in Franta pe 17 iulie. Clientii Orange din Republica Dominicana, Egipt, Iordania, Luxemburg, Belgia, Polonia, Romania, Slovacia si din tarile africane vor putea achizitiona terminalul iPhone in cursul acestui an. Clientii vor putea sa solicite in avans terminalul de pe site-urile locale Orange, dar iPhone va fi disponibil si in multe dintre cele 6.500 de magazine proprii Orange.

Citeste si:

"In Romania iPhone este asteptat cu nerabdare de clientii de telefonie mobila. Din punct de vedere operational facem toate eforturile pentru a aduce cat mai repede clientilor nostri noul iPhone 3G. Un terminal multimedia spectaculos, acesta va exploata din plin oportunitatile oferite de acoperirea Orange 3G si HSDPA", a declarat Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania.

iPhone combina trei produse intr-un singur terminal mic si usor: un telefon mobil revolutionar, un ipod cu ecran generos si cele mai bune aplicatii de acces internet si e-mail, motoare de cautare si harti concepute pentru telefonul mobil.