Fujitsu Siemens Computers Romania estimeaza ca cifra de afaceri a companiei va creste anul acesta la 75 milioane euro, cu peste 10 milioane mai mult fata de anul trecut, a declarat country manager Fujitsu Siemens Romania, Dragos Nicolaescu.
Fujitsu Siemens Computers Romania a incheiat anul fiscal 2007 - 2008 cu o cifra de afaceri de 63,9 milioane euro, reprezentand o crestere de aproximativ 30% fata de anul fiscal anterior, a declarat marti contry manager Fujitsu Siemens Romania, Dragos Nicolaescu.

"Planurile noastre de viitor sunt de a fi cei mai buni, fie ca vorbim de segmentul notebook, desktop, servere sau servicii de Dynamic Data Center (DDC). In acest sens, am facut demersurile necesare pentru a deschide in Romania primul Centru de Competenta local de DDC, ceea ce insemna echipamente, oameni si knowhow", a precizat Dragos Nicolaescu.

Acesta a mentionat ca Fujitsu Siemens Romania estimeaza afaceri pentru anul financiar in curs este de 75 milioane euro, principalele surse de venituri provenind din comercializarea notebook-urilor, care ocupa un procent de 40 - 50% din vanzari, PC-uri cu 25% si serverelor - 25%.

Conform ultimilor studii IDC, pe primul semestru al anului 2008, strategia Fujitsu Siemens Romania a functionat aducand compania pe locul intai in topul vanzarilor de servere, cu o cota de piata de peste 30 la suta.

Fujitsu Siemens Romania este unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de solutii si servicii IT, cu o concentrare strategica pe produsele, serviciile si solutiile Mobility&Dynamic Data Center din generatia urmatoare. Oferata companiei se compune din dispozitive handheld pana la desktop-uri, solutii si servicii pentru infrastructura IT.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri