Pentru a familiariza locuitorii zonelor rurale cu cele mai noi produse si servicii de comunicare mobila, Orange Romania a organizat pentru acest proiect o caravana care va strabate cele 24 de localitati.

"Caravana va fi amenajata ca un magazin Orange in care cei interesati vor putea testa toate serviciile. Din caravana vor putea fi achizitionate orice produse si servicii Orange, de la cartele preplatite, abonamente si telefoane, pana la pachete complete cu laptop si modem pentru accesul la internet", se arata intr-un comunicat al companiei .

Caravana Orange va porni din localitatile Marginea si Vicovu si va strabate, timp de trei luni, toate cele 24 de localitati din judetul Suceava incluse in proiect: Arbore, Bodnareni, Clit, Botosana, Gura Putnei, Putna, Straja, Bivolaria, Vicovu de Sus, Vicovu de Jos, Bilca, Galanesti, Hurjuieni, Costisa, Fratautii Noi, Fratautii Vechi, Maneuti, Cajvana, Codru, Marginea, Comanesti, Solonet, Iaslovat si Burla.

Orange Romania este cel mai important jucator pe piata telefoniei mobile, cu 10,01 milioane de clienti la finele lunii martie.