Cisco a anuntat incheierea acordului de achizitionare a companiei DiviTech, al carei produs, interfata DSM DiviTech, va imbunatati solutiile video Cisco, se arata intr-un comunicat emis de companie.
Cisco isi anuntase recent intentia de a achizitiona compania daneza DiviTech A/S, lider in domeniul DSM (Digital Service Management – administrarea serviciilor digitale). Solutia DSM DiviTech ofera furnizorilor de continut media, operatorilor de servicii prin cablu si difuzorilor de IPTV (Internet Protocol Television) o interfata intuitiva pentru crearea, modificarea si administrarea retelelor video.

Aceasta tehnologie include o aplicatie software care permite furnizorilor de servicii sa centralizeze difuzarea de continut localizat – stiri regionale sau transmisii video si servicii la cerere – in contexte geografice specifice.

Potrivit oficialilor, achizitionarea companiei DiviTech va contribui la dezvoltarea strategiei Cisco de furnizare de servicii video.

Cisco intentioneaza sa integreze produsul DSM DiviTech cu solutia Cisco ROSA de administrare a retelelor si a elementelor de retea (NEL), in vederea crearii unei platforme complete pentru toate nivelurile de administrare a comunicatiilor video digitale (element, retea si serviciu).

„DiviTech asigura companiei Cisco o echipa constituita din cativa dintre cei mai talentati ingineri din domeniul DSM. Platforma DSM DiviTech va deveni un element de baza in mentinerea pozitiei de lider a companiei Cisco in domeniul instrumentelor si aplicatiilor de administrare de generatie urmatoare pentru retele video complexe.” a declarat vice presedinte si general manager, Digital Media, Service Provider Video Technology Group, Cisco, Dean Rockwell.

Cisco unul din liderii mondiali in comunicatiile Internet, care transforma modul de conectare, de comunicare si de colaborare interpersonala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri