Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a anuntat ca va lansa doua modele de telefoane pentru clientii institutionali, o miscare prin care isi relanseaza oferta oarecum invechita, pentru oamenii de afaceri.
Cele doua modele noi, E66 si E71, cu tastatura integrala, vor fi livrate cu incepere din iulie si se vor vinde cu aproximativ 350 de euro (538 dolari), fara a include subventiilor pentru operator si a taxelor locale, scrie Reuters, citat de NewsIn.

Modelele destinate clientilor corporate stau mai mult timp, de obicei, in portofoliile producatorilor de telefoane, decat cele pentru consumatori, dar au trecut deja noua luni de cand Nokia a introdus pe piata modelul E51, ultimul destinat clientilor corporatisti.

Nokia vinde 40% din toate telefoanele vandute pe pietele mondiale, dar piata pentru clientii institutionali care vor sa acces rapid la serviciile de posta electronica este dominata de echipamentele si serviciile Blackberry ale companiei Research in Motion (RIM).

De la lansarea modelului E51 al firmei Nokia, companii concurente ca RIM si Sony Ericsson au lansat modele noi pentru clientii corporatisti, intensificand competitia din sector.

Nokia este prezenta in Romania, prin investitii cum este cea de la Jucu (Cluj), uzina care a produs, in mai, primul milion de dispozitive mobile din Romania, la trei luni de la inceputul productiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri