Cele doua modele noi, E66 si E71, cu tastatura integrala, vor fi livrate cu incepere din iulie si se vor vinde cu aproximativ 350 de euro (538 dolari), fara a include subventiilor pentru operator si a taxelor locale, scrie Reuters, citat de NewsIn.

Modelele destinate clientilor corporate stau mai mult timp, de obicei, in portofoliile producatorilor de telefoane, decat cele pentru consumatori, dar au trecut deja noua luni de cand Nokia a introdus pe piata modelul E51, ultimul destinat clientilor corporatisti.

Nokia vinde 40% din toate telefoanele vandute pe pietele mondiale, dar piata pentru clientii institutionali care vor sa acces rapid la serviciile de posta electronica este dominata de echipamentele si serviciile Blackberry ale companiei Research in Motion (RIM).

Citeste si:

De la lansarea modelului E51 al firmei Nokia, companii concurente ca RIM si Sony Ericsson au lansat modele noi pentru clientii corporatisti, intensificand competitia din sector.

Nokia este prezenta in Romania, prin investitii cum este cea de la Jucu (Cluj), uzina care a produs, in mai, primul milion de dispozitive mobile din Romania, la trei luni de la inceputul productiei.