Romsoft vrea afaceri de cca. 90 mil. Dolari in 2008

Compania CNDPI Romsoft, detinatoare a brandului Depozitul de Calculatoare, vizeaza anul acesta afaceri de 90 milioane de dolari, cu 20% mai mult ca in 2007, si estimeaza ca va ajunge la un numar total de 115 magazine pana la mijlocul lui 2009, potrivit datelor emise de companie.

Retailerul roman de IT a ajuns in 2007 la o cifra de afaceri de 75 milioane de dolari, iar estimarile companiei pentru 2008 se situeaza in jurul valorii de 90 milioane de dolari.

Compania vizeaza o cota de piata pe segmentul retailului IT de aproximativ 25%, in conditiile in care 90% din cifra de vanzari provin din retail direct.

CNDPI Romsoft a deschis recent cel de-al 99-lea magazin Depozitul de Calculatoare in municipiul Blaj din judetul Alba, in completarea planului de acoperire integrala a oraselor cu peste 20.000 de locuitori.

"Romsoft a sesizat un potential de crestere real in aceasta zona corespunzator unei cereri ridicate de produse IT si insuficient acoperite de firmele locale de profil, motiv pentru care a inaugurat un nou punct de distributie in judetul Alba, pe langa magazinele deja existente in Alba-Iulia si Sebes”, au declarat reporezentantii companiei.

Extinderea retelei Depozitul de Calculatoare a inceput in septembrie 2001 si a continuat in ritm sustinut, ajungand in decursul a sapte ani la 15 magazine in Bucuresti si 84 de magazine in tara. Planul de consolidare a prezentei la scara nationala continua, conducerea companiei estimand un numar total de 115 magazine pana la mijlocul anului 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri