"Principalul meu obiectiv este dezvoltarea echipei de vanzari din Romania si cresterea competitivitatii acesteia, precum si adaptarea continua a ofertei S&T la necesitatile specifice pietelor verticale. Noi livram proiecte complexe, de anvergura regionala, proiectam si implementam solutii ce incorporeaza o varietate de tehnologii provenite de la cei mai importanti producatori", a declarat Ilan Twaina.

Twaina detine un MBA, a lucrat pentru companii internationale precum Motorola, Mercury sau HP, unde a avut atributiuni in crearea si dezvoltarea de birouri si canale regionale de vanzari si a contribuit la remodelarea operatiunilor de vanzari in filialele europene ale acestor companii.

S&T Romania, un important funizor de servicii IT, este membra a grupului S&T AG, listat la Bursa din Viena si care isi deruleaza activitatea in 22 de tari, prin intermediul a peste 70 de birouri locale. Cu o cifra de afaceri de 522,2 milioane euro in 2007, S&T AG este cel mai important furnizor de consultanta, solutii si servicii IT pentru clientii din Europa Centrala si de Est si din regiunea tarilor vorbitoare de limba germana (Germania, Austria, Elvetia).

Citeste si:

S&T Romania face parte din Regiunea Est a grupului alaturi de subsidiarele din Rusia, Bulgaria si Turcia.

Compania ofera solutii informatice adaptate necesitatilor clientilor, bazate pe un portofoliu vast de aplicatii software, infrastructura hardware si o gama completa de servicii de consultanta, proiectare, implementare de solutii IT complexe, management de proiect, dezvoltare de software, pentru clienti din domeniile guvernamental, telecomunicatii, productie industriala, servicii financiare, producerea si distributia de energie, ingrijirea sanatatii.