Funizorul de servicii IT S&T Romania are un nou director de vanzari in persoana lui Ilan Twaina, recent numit in aceasta pozitie datorita experientei acumulate in pozitii similare din companii internationale, precum si bunei cunoasteri a pietelor IT din diverse tari europene, a anuntat compania.
"Principalul meu obiectiv este dezvoltarea echipei de vanzari din Romania si cresterea competitivitatii acesteia, precum si adaptarea continua a ofertei S&T la necesitatile specifice pietelor verticale. Noi livram proiecte complexe, de anvergura regionala, proiectam si implementam solutii ce incorporeaza o varietate de tehnologii provenite de la cei mai importanti producatori", a declarat Ilan Twaina.

Twaina detine un MBA, a lucrat pentru companii internationale precum Motorola, Mercury sau HP, unde a avut atributiuni in crearea si dezvoltarea de birouri si canale regionale de vanzari si a contribuit la remodelarea operatiunilor de vanzari in filialele europene ale acestor companii.

S&T Romania, un important funizor de servicii IT, este membra a grupului S&T AG, listat la Bursa din Viena si care isi deruleaza activitatea in 22 de tari, prin intermediul a peste 70 de birouri locale. Cu o cifra de afaceri de 522,2 milioane euro in 2007, S&T AG este cel mai important furnizor de consultanta, solutii si servicii IT pentru clientii din Europa Centrala si de Est si din regiunea tarilor vorbitoare de limba germana (Germania, Austria, Elvetia).

S&T Romania face parte din Regiunea Est a grupului alaturi de subsidiarele din Rusia, Bulgaria si Turcia.

Compania ofera solutii informatice adaptate necesitatilor clientilor, bazate pe un portofoliu vast de aplicatii software, infrastructura hardware si o gama completa de servicii de consultanta, proiectare, implementare de solutii IT complexe, management de proiect, dezvoltare de software, pentru clienti din domeniile guvernamental, telecomunicatii, productie industriala, servicii financiare, producerea si distributia de energie, ingrijirea sanatatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri