Retailerul roman de IT a ajuns in 2007 la o cifra de afaceri de 75 milioane de dolari, iar estimarile companiei pentru 2008 se situeaza in jurul valorii de 90 milioane de dolari.

Compania vizeaza o cota de piata pe segmentul retailului IT de aproximativ 25%, in conditiile in care 90% din cifra de vanzari provin din retail direct.

CNDPI Romsoft a deschis recent cel de-al 99-lea magazin Depozitul de Calculatoare in municipiul Blaj din judetul Alba, in completarea planului de acoperire integrala a oraselor cu peste 20.000 de locuitori.

Citeste si:

"Romsoft a sesizat un potential de crestere real in aceasta zona corespunzator unei cereri ridicate de produse IT si insuficient acoperite de firmele locale de profil, motiv pentru care a inaugurat un nou punct de distributie in judetul Alba, pe langa magazinele deja existente in Alba-Iulia si Sebes”, au declarat reporezentantii companiei.

Extinderea retelei Depozitul de Calculatoare a inceput in septembrie 2001 si a continuat in ritm sustinut, ajungand in decursul a sapte ani la 15 magazine in Bucuresti si 84 de magazine in tara. Planul de consolidare a prezentei la scara nationala continua, conducerea companiei estimand un numar total de 115 magazine pana la mijlocul anului 2009.