Skype a lansat o noua versiune a aplicatiei sale online de comunicare, care beneficiaza de videoclipuri imbunatatite si de un numar generos de optiuni noi cu care utilizatorii vor putea sa interactioneze, informeaza silicon.com.

Skype 4.0 si-a imbuntatit functionalitatile video si ofera, in prezent, un screen de o marime mai mare. Totodata, noua versiune permite utilizatorilor care folosesc mesajele instant sa dezvolte, in acelasi timp, si convorbiri telefonice video online.

De asemenea, utilizatorii programului pot detine conversatii simultane fara sa fie nevoiti sa deschida mai multe ferestre.

Programul beneficiaza acum de o singura sectiune pentru conversatii, care arata chat-urile care se afla in desfasurare si care pot fi implicit accesate.

“Aceasta este una din schimbarile fundamentale pe care le-am facut in ultimul an si jumatate”, a declarat Mike Bartlett, director management de productie Skype.

Skype 4.0 este disponibil pentru moment in format beta, iar compania invita, in urmatoarele luni, toti utilizatorii programului sa ofere feedback pentru schimbarile survenite.

“Cand modifici ceva radical, ar putea sa fie relativ dificil pentru utilizatori sa se obisnuiasca cu noile schimbari. Pentru moment, aceasta este o munca neterminata”, adauga Bartlett.

De-a lungul anilor, Skype si-a adaugat imbunatatiri si s-a imbogatit in functionalitati, drept pentru care acesta nu mai reprezinta doar o “mica piesa de software cu care poti sa dai telefoane gratuite”, a conchis managerul de productie al companiei.

Skype a fost infiintata in 2003, de creatorul programului Kazaa si ofera utilizatorilor posibilitatea sa efectueze convorbiri telefonice in intrega lume prin intermediul Internetului, la un pret considerat o amenintare la adresa telefoniei traditionale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Trend in HR: Asistentii personali virtuali