Samsung se concentreaza sa ofere dispozitive de printare si solutii pentru a satisface nevoile oricarui tip de afacere. Plecand de la cea mai mica imprimanta laser color din lume si cea mai rapida multifunctionala A4 digital, catre primul serviciu de printare accesibil pentru companiile mici cat si corporatii, Samsung ofera acum una dintre cele mai largi selectii de imprimante, multifunctionale si solutii de printare.

Cu noile modele, Samsung si-a intrecut propriul record mondial in ceea ce priveste cea mai mica imprimanta laser color si multifunctionala. Spre exemplu, imprimanta color CLP-310 este cu 17% mai mica decat predesoarea sa, modelul CLP-300. Noile imprimante laser si multifunctionale redau o calitate inalta a printarii si preturi de intretinere mici in comparatie cu dispozitivele inkjet.

Samsung ofera conectivitate wireless in cazul CLP-315W. Acest dispozitiv permite printarea din orice loc al biroului cu ajutorul unei conexiuni wireless de Internet, inlaturand astfel firele nedorite si marind flexibilitatea in cazul birourilor de dimenisuni mici.

Conectivitatea directa prin USB este de asemenea disponibila la multe dintre noile imprimante si multifunctionale, permitand scanarea directa si printarea datorita unui stick USB, fara necesitaeta unei conexiuni la calculator. Dispozitivele pot citi si imprima formate de imagini precum TIFF, BMP, JPEG, PDF, facand mai usor procesul de printare a imaginilor, indiferent de format.

Citeste si:

Samsung s-a alaturat altor lideri globali, precum IBM, Microsoft si EMC, in perspectiva conceperii unei linii de solutii de printare si servicii de administrare imbunatatite. O platforma deschisa denumita JscribeTM a fost dezvoltata printr-o alianta cu IBM si incorporata in cateva imprimante Samsung, care permite utilizatorilor sa digitalizeze si sa trimita documente scanate sau prin fax catre destinatii multiple in acelasi timp, incluzand e-mail, fax, server message blocks si site-uri FTP.

SAMSUNG Electronics, apreciata de catre Greenpeace Guide to Greener Electronics, se angajeaza in sprijinirea mediului si planuieste sa-si imbunatateasca programul de reciclare. Impartasind filosofia “green management-ului”, SAMSUNG se concentreaza pe dezvoltarea de produse eco-friendly ce minimizeaza impactul asupra mediului, de la productie pana la folosirea produsului si inlaturarea lui din natura.

Divizia Samsung Digital Printing conduce programul S.T.A.R. (programul Samsung de recuperarea si reciclare a produselor) ce se ocupa de problema consumabilelor de imprimanta risipite. Serviciul recicleaza 100% din cartusele returnate indiferent de costuri, demonstrand angajamentul de durata fata de mediu. Imprimantele Samusung au dobandit certificatul Blue Angel, cea mai importanta distinctie de certificare in privinta mediului din Germania, pentru extraordinara senibilitate pentru mediu si operatiuni in sprijinul consumatorului.

Samsung Electronics este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale. Compania are aproximativ 150.000 de angajati in 134 de birouri din 62 de tari, fiind alcatuita din patru divizii principale de afaceri - Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business si Telecommunication Business. Samsung Electronics produce a gama larga de dispozitive premiate electronice si electocasnice, precum ecrane HDTV, sisteme home theater, playere MP3, frigidere si masini de spalat. Samsung este recunoscuta pentru inovatiile in designul si tehnologia produselor electronice de larg consum.