Orange, prima companie de telecomunicatii mobile din Romania care a lansat o oferta completa de acces mobil la Internet cu laptopuri, isi imbogateste in curand portofoliul de laptopuri cu cel de-al cincilea model, cel mai nou laptop ultraportabil ASUS Eee PC 901.
Incepand din 28 iulie, clientii Orange vor putea achizitiona laptopul ASUS Eee PC 901 impreuna cu un abonament de acces mobil la Internet si modem. Timp de trei saptamani din momentul lansarii, ASUS Eee PC 901 va fi disponibil doar in Orange shop, iar pana in luna septembrie va putea fi achizitionat doar de la Orange impreuna cu sistemul de operare Windows XP.

Mini-laptopul ASUS Eee PC 901 are o lungime de 225 mm, o latime de 125,5 mm, o grosime de pana la 39 mm si cantareste numai 1,1 kg. Ecranul lat, cu diagonala de 8,9", are o rezolutie de 1024x600 pixeli. Procesorul Intel Atom de 1,6 Ghz are un consum redus de energie, ceea ce permite o folosire de pana la 7 ore si jumatate a laptopului fara a fi incarcat.

Cu o memorie de 1GB RAM, ASUS Eee PC 901 poate rula sistemul de operare Windows XP preinstalat si mai multe aplicatii, precum Microsoft Works, Windows Live Suite si Adobe Reader. ASUS Eee PC 901 are o capacitate de stocare de 12 GB SSD (solid state drive). Din punctul de vedere al conectivitatii, acest mini-laptop beneficiaza de WiFi, bluetooth, 3 porturi USB 2.0 si cititor de carduri SD/MMC.

Dupa lansarea in luna aprilie a primului model ASUS X51RL si Apple MacBook Air, vanzarile de pachete complete de acces mobil la Internet cu laptopuri au inregistrat cresteri semnificative, de 66% in luna mai, comparativ cu aprilie.

„La sfarsitul lunii iunie ne asteptam sa inregistram o dublare a vanzarilor de pachete de date mobile cu laptopuri fata de luna mai. Vom continua sa diversificam portofoliul de laptopuri pentru a oferi clientilor nostri solutii complete de conectare la internet cu tarife cat mai atractive”, a declarat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

Orange este lider de piata in Romania cu 10,010 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume.

La sfarsitul primului trimestru al anului 2008, Orange Romania a avut venituri de 307 milioane de euro, in crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 82 de magazine in toata tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri