Cosmote Romania a reconfigurat oferta de abonamente pentru persoanele fizice.
Astfel, compania reduce numarul acestora de la 9 la 7, operatiune insotita de scaderea tarifelor la apelurile in afara retelei cu 6,5%, la 0,178 euro/minut (cu TVA) si includerea de mesaje scrise (SMS) in tarifele abonamentelor.

Noile abonamente au fost realizate in urma studiilor de piata desfasurate la nivel national, pentru a raspunde nevoilor de comunicare ale clientilor.

Denumita Cosmote Full Option, oferta operatorului de telefonie mobila pentru segmentul rezidential include sapte abonamente, cu tarife cuprinse intre 5,95 euro/luna (Cosmote Full Option 60) si 59,5 euro/luna (Cosmote Full Option 730).

Primul abonament include, lunar, 60 de minute nationale, 500 de minute in retea si 500 de mesaje scrise (SMS-uri). Dupa terminarea minutelor incluse in abonament, clientul va plati 0,107 euro/minut pentru convorbirile in retea si 0,178 euro/minut pentru apelurile in afara retelei.

Inaintea acestei decizii, clientul platea, dupa consumarea minutelor incluse in abonament, un tarif unic de 0,1904 euro/minut, indiferent de destinatia apelului.

In cazul abonamentului Cosmote Full Option 730, clientul primeste 730 de minute nationale si poate vorbi si trimite mesaje scrise nelimitat in retea. In afara retelei si dupa terminarea minutelor incluse in abonament, abonatul va plati 0,178 euro/minut la fiecare apel.

"Vechile abonamente Cosmote nu mai sunt disponibile pentru noi activari. Toti abonatii existenti care beneficiaza de acestea pot sa isi pastreze vechile planuri tarifare sau pot opta pentru una dintre noile variante, in functie de conditiile contractuale de care beneficiaza", spun reprezentantii Cosmote.

Cosmote Romania a anuntat la sfarsitul primul trimestru al anului in curs 4,23 mil. clienti.

Veniturile operatorului de telefonie mobila Cosmote Romania au crescut cu 94% in primul trimestru, la 53,2 mil. euro, fata de 27,38 mil. euro in aceeasi perioada a anului precedent. Compania si-a redus pierderile cu 26,9%, pana la 7,7 mil. euro, potrivit datelor furnizate de OTE.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri