Compania de software si servicii TotalSoft anunta incheierea unui parteneriat cu George Butunoiu pentru dezvoltarea si vanzarea sistemului informatic de recrutare “Kazier Recruitment”, un software destinat firmelor care au volume mari de recrutare.
Prin acest parteneriat natural se reunesc competentele complementare necesare pentru crearea si dezvoltarea unui astfel de produs IT: expertiza tehnica in recrutare si cea tehnologica - fiecare dintre ele fiind deja recunoscute pe piata – precum si resursele comerciale ale celor doi parteneri. Obiectivul declarat este ca, in scurt timp, Kazier Recruitment sa fie recunoscut drept cel mai puternic software de recrutare si sa domine piata locala, urmand sa fie promovat pe scara larga in Europa incepand cu luna octombrie a acestui an.

Conform agreement-ului, TotalSoft va prelua integral responsabilitatea tehnica, cea care implica dezvoltarea produsului, implementrea lui si integrarea cu alte sisteme software de business, George Butunoiu avand rolul de arhitect sef si de supervizor general al proiectului.

Sistemul software de recrutare Kazier a fost conceput in urma cu mai mult de 10 ani si de atunci a fost perfectionat incontinuu in cadrul firmei de recrutare George Butunoiu, el ajungand sa automatizeze in intregime activitatea, optimizand procesele, deciziile si fluxurile de documente si eliminand complet hartia din aceasta firma.

Incepand cu anul 2007, sistemul a fost extins pentru a putea administra complet activitatile departamentelor de recrutare ale oricarei firme, nu numai pe cele ale firmelor de recrutare, si a fost deja implementat in firme importante din Romania si din strainatate: BRD Group Societe Generale, UniCredit Tiriac Bank, HRCom (People Solution International Hungary), Business Intelligence Alliance, Ontonomia (France) etc.

TotalSoft este principalul furnizor de solutii de management al activitatii de resurse umane si salarizare, lucru confirmat de cele peste 400 de companii din Romania care beneficiaza la ora actuala de facilitatile oferite de acest sistem performant, pentru mai mult de 200.000 de angajati.

In anul 2007 Charisma HR a inregistrat cea mai mare crestere de clienti din istoria solutiei, crestere care a avut efecte directe in realizarea unei cifre de afaceri, per companie, de 12.5 milioane Euro.

TotalSoft are o echipa de peste 350 de specialisti si o experienta, numai in domeniul resurselor umane, de peste 10 ani.

Una dintre primele afaceri ale lui George Butunoiu a fost firma de software Ciel, pe care a creat-o in 1990. Dupa ce a vandut-o, George Butunoiu a devenit un pionier al serviciilor de recrutare din Romania, fiind unul din primii specialisti care a pus bazele unui astfel de business, in 1992.

In anul 1996 s-a alaturat companiei Ward Howell Euroselect in calitate de Managing Partner al office-ului din Romania, business pe care l-a cumparat in 2003, schimbandu-i numelein Alexander Hughes Romania.

In 2006 a vandut aceasta firma si a infiintat una noua, sub propriul nume, George Butunoiu Ltd. Tot in 2006 a infiintat firma de software Zero Paper pentru construirea sistemului informatic Kazier.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri