Piata de comert electronic a crescut cu 263% in anul 2007 si s-au inregistrat 450.000 de tranzactii electronice, mai mult cu 25% fata de anul precedent, a declarat secretarul de stat din Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Zoltán Somodi, citat de NewsIn.
Secretarul de stat pentru Tehnologia Informatiei din Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei arata ca numarul conexiunilor de broadband si numarul utilizatorilor de Ebanking s-a dublat in anul 2007 fata de anul precedent.

“In acest context dinamic si in permanenta schimbare, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei este preocupat de informarea si constientizarea pericolelor in randul utilizatorilor de internet, un bun exemplu in acest sens, il reprezinta programul coordonat de MCTI, Safer Internet Plus”, a mentionat Somodi.

De asemenea, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a sustinut infiintarea, la nivelul Institutului National de Cercetare - Dezvoltare in Informatica Bucuresti (ICI), a Centrului national de raspuns la incidente de securitate in sistemele informatice CERT-RO. Centrul va servi ca punct unic national pentru coordonarea activitatilor referitoare la gestionarea atacurilor de securitate informatica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri