Utilizatorii de cartele preplatite ai Vodafone Romania au posibilitatea sa acceseze Internetul de pe telefonul mobil timp de 24 de ore prin activarea unei optiuni al carei tarif se ridica la 0,75 euro.
Cu optiunea Vodafone Internet pe mobil 24h, clientii operatorului pot accesa nelimitat portalul Vodafone live!, sau alte portaluri in limita a 75 MB, cu 0,75 euro, timp de 24 de ore de la activarea ofertei.

Traficul care depaseste cei 75 MB inclusi se tarifeaza cu 0,4 euro/MB.

Testele efectuate de Vodafone Romania arata ca un utilizator poate viziona aproximativ 500 de pagini obisnuite de Internet si poate trimite 200 de e-mail-uri fara documente atasate, generand astfel un trafic de aproximativ 70 MB.
Utilizatorii de cartele Vodafone pot activa optiunea Vodafone Internet pe mobil 24h apeland numarul *147#.

De asemenea, clientii Vodafone Romania au la dispozitie un nou serviciu in cadrul portalului Vodafone live!, respectiv un cititor RSS care le permite sa citeasca rezumatul stirilor de pe site-urile preferate, fara sa plateasca traficul generat.

In scurt timp, clientii Vodafone Romania isi vor putea configura alerte SMS pentru a afla stirile de ultima ora.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri