Numarul de conexiuni pentru serviciile de Internet de banda larga furnizate de operatorul local de telefonie fixa Romtelecom clientilor persoane juridice a depasit cota 100.000.
Clientul Clicknet Business cu numarul 100.000, o firma din Oradea, va beneficia din partea Romtelecom de marirea vitezei serviciului de Internet, de la 2 Mbps la 8 Mbps, scutirea de la plata abonamentului pe perioada contractuala si va primi o multifunctionala, fara nicio taxa.

Romtelecom a lansat in urma cu trei ani, in aprilie 2005, primul produs de acces la Internet bazat pe tehnologia ADSL, la un pret de 79 de euro si o viteza de download de 1 Mbps. Vitezele de acces au crescut de mai multe ori in aceasta perioada, in prezent ajungand pana la 20 Mbps.

Romtelecom este cel mai mare operator de telefonie fixa, cu trei milioane de abonati.

In a doua parte a lunii iunie, Romtelecom a anuntat ca a depasit nivelul de 500.000 de clienti persoane fizice pentru serviciul de acces la Internet in banda larga.

Romtelecom a raportat venituri de 219,2 milioane euro in primul trimestru, cu 1,3% sub nivelul din perioada similara a anului trecut, si pierderi operationale de 14,2 milioane euro, fata de un profit operational de 26,6 milioane euro in primele trei luni din 2007.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri