Noul model este proiectat pentru a raspunde optim viitorului sistem de operare Microsoft cu numele de cod "Longhorn", stabilind noi standarde n ceea ce priveste realismul imaginilor, calitatea, performanta si functionalitatea video. Alaturi de efectele vizuale unice, acceleratorul lansat de Prolink ofera fiabilitate, stabilitate si o compatibilitate crescuta.
Noua generatie ofera performante video la care nimeni nu s-ar fi asteptat pna acum, apreciate de nVIDIA ca fiind de doua ori mai avansate fata de cele obtinute de seria 6800.
PixelView GeForce 7800 GTX foloseste engine-ul Microsoft DirectX 9 Shader Model 3.0, are o interfata de memorie de 256 Mbit GDDR3 si o capacitate de 256 MB. Se conecteaza pe PCI Express, avnd interfata SLI si iesiri DVI si HDTV, oferind utilizatorului posibilitatea de a afisare a imaginii PC pe un televizor de mare rezolutie.

Specificatiile tehnice:
Interfata: PCI ExpressGPU: GeForce 7800 GTX
Core: 430MHz
Viteza memorie: 1200MHz
Capacitate memorie: 256MB
Interfata memorie: 256Bit
Pixels per Clock (peak): 24
Tehnologie: NVIDIA SLI, NVIDIA CineFX 4.0, NVIDIA Intellisample 4.0


Iesiri video: Dual DVI-I +VIVO+HDTV
Latime de banda: (GB/sec.) 38.4
Rata de umplere: 10.32 miliarde de pixeli/sec.
Vertices/sec.: 860 milioane/sec

Despre TWISTER:
TWISTER (www.twister.ro) este o retea nationala de distributie IT&C cu magazine situate n fiecare resedinta de judet. Portofoliul de produse distribuite reuneste sisteme PC si notebook-uri, componente de calculator, periferice, echipamente de retea si software. Printre marcile comercializate se numara: Acer, Allied Telesyn, ALPS, AMD, APC, Asus, BenQ, Brother, Canon, Fujitsu-Siemens, Gigabyte, HP, IBM, Inform, Kingmax, Liteon, Microsoft, NEC, Philips, PowerColor, Prolink, Proxim, Qubs, Star, TwinMOS, Twister, US Robotics, Viking etc. Informatii despre produsele si partenerii TWISTER se pot afla apelnd numarul gratuit 08008 TWISTER sau consultnd catalogul lunar TWISTER, disponibil si n varianta electronica pe site-ul de e-commerce www.twister.ro.