TWISTER Zona IT anunta aparitia celui mai nou accelerator video realizat de PROLINK - PixelView GeForce 7800 GTX. Noul produs apare pe piata pe fondul unui interes ridicat din partea utilizatorilor fata de primele implementari ale noului GPU nVIDIA GeForce 7800 GTX.
Noul model este proiectat pentru a raspunde optim viitorului sistem de operare Microsoft cu numele de cod "Longhorn", stabilind noi standarde n ceea ce priveste realismul imaginilor, calitatea, performanta si functionalitatea video. Alaturi de efectele vizuale unice, acceleratorul lansat de Prolink ofera fiabilitate, stabilitate si o compatibilitate crescuta.
Noua generatie ofera performante video la care nimeni nu s-ar fi asteptat pna acum, apreciate de nVIDIA ca fiind de doua ori mai avansate fata de cele obtinute de seria 6800.
PixelView GeForce 7800 GTX foloseste engine-ul Microsoft DirectX 9 Shader Model 3.0, are o interfata de memorie de 256 Mbit GDDR3 si o capacitate de 256 MB. Se conecteaza pe PCI Express, avnd interfata SLI si iesiri DVI si HDTV, oferind utilizatorului posibilitatea de a afisare a imaginii PC pe un televizor de mare rezolutie.

Specificatiile tehnice:
Interfata: PCI Express



GPU: GeForce 7800 GTX
Core: 430MHz
Viteza memorie: 1200MHz
Capacitate memorie: 256MB
Interfata memorie: 256Bit
Pixels per Clock (peak): 24
Tehnologie: NVIDIA SLI, NVIDIA CineFX 4.0, NVIDIA Intellisample 4.0


Iesiri video: Dual DVI-I +VIVO+HDTV
Latime de banda: (GB/sec.) 38.4
Rata de umplere: 10.32 miliarde de pixeli/sec.
Vertices/sec.: 860 milioane/sec

Despre TWISTER:
TWISTER (www.twister.ro) este o retea nationala de distributie IT&C cu magazine situate n fiecare resedinta de judet. Portofoliul de produse distribuite reuneste sisteme PC si notebook-uri, componente de calculator, periferice, echipamente de retea si software. Printre marcile comercializate se numara: Acer, Allied Telesyn, ALPS, AMD, APC, Asus, BenQ, Brother, Canon, Fujitsu-Siemens, Gigabyte, HP, IBM, Inform, Kingmax, Liteon, Microsoft, NEC, Philips, PowerColor, Prolink, Proxim, Qubs, Star, TwinMOS, Twister, US Robotics, Viking etc. Informatii despre produsele si partenerii TWISTER se pot afla apelnd numarul gratuit 08008 TWISTER sau consultnd catalogul lunar TWISTER, disponibil si n varianta electronica pe site-ul de e-commerce www.twister.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri