Noul model este proiectat pentru a raspunde optim viitorului sistem de operare Microsoft cu numele de cod "Longhorn", stabilind noi standarde în ceea ce priveste realismul imaginilor, calitatea, performanta si functionalitatea video. Alaturi de efectele vizuale unice, acceleratorul lansat de Prolink ofera fiabilitate, stabilitate si o compatibilitate crescuta.
Noua generatie ofera performante video la care nimeni nu s-ar fi asteptat pâna acum, apreciate de nVIDIA ca fiind de doua ori mai avansate fata de cele obtinute de seria 6800.
PixelView GeForce 7800 GTX foloseste engine-ul Microsoft DirectX 9 Shader Model 3.0, are o interfata de memorie de 256 Mbit GDDR3 si o capacitate de 256 MB. Se conecteaza pe PCI Express, având interfata SLI si iesiri DVI si HDTV, oferind utilizatorului posibilitatea de a afisare a imaginii PC pe un televizor de mare rezolutie.

Specificatiile tehnice:
Interfata: PCI ExpressGPU: GeForce 7800 GTX
Core: 430MHz
Viteza memorie: 1200MHz
Capacitate memorie: 256MB
Interfata memorie: 256Bit
Pixels per Clock (peak): 24
Tehnologie: NVIDIA SLI, NVIDIA CineFX 4.0, NVIDIA Intellisample 4.0


Iesiri video: Dual DVI-I +VIVO+HDTV
Latime de banda: (GB/sec.) 38.4
Rata de umplere: 10.32 miliarde de pixeli/sec.
Vertices/sec.: 860 milioane/sec

Despre TWISTER:
TWISTER (www.twister.ro) este o retea nationala de distributie IT&C cu magazine situate în fiecare resedinta de judet. Portofoliul de produse distribuite reuneste sisteme PC si notebook-uri, componente de calculator, periferice, echipamente de retea si software. Printre marcile comercializate se numara: Acer, Allied Telesyn, ALPS, AMD, APC, Asus, BenQ, Brother, Canon, Fujitsu-Siemens, Gigabyte, HP, IBM, Inform, Kingmax, Liteon, Microsoft, NEC, Philips, PowerColor, Prolink, Proxim, Qubs, Star, TwinMOS, Twister, US Robotics, Viking etc. Informatii despre produsele si partenerii TWISTER se pot afla apelând numarul gratuit 08008 TWISTER sau consultând catalogul lunar TWISTER, disponibil si în varianta electronica pe site-ul de e-commerce www.twister.ro.