GECAD NET, companie membra a Grupului GECAD, si BCR LEASING anunta lansarea ţn premiera pentru piata romÔneasca a solutiei de finantare ţn sistem leasing pentru produsele software Autodesk, utilizate ţn proiectare asistata de calculator.
Finantarea ţn sistem leasing este cea mai buna solutie pentru a achizitiona licentele dorite, pentru toate categoriile de companii, dar le va ajuta ţn mod special pe acelea care nu aveau acces pÔna acum la acest tip de produse.
äLa sistemul de leasing pentru produse Autodesk pot apela ţn egala masura atÔt IMM-urile cÔt si companiile de talie mai mare, cu bugete stricte si cu un plan riguros de investitii ţn achizitia de softwareö, spune Niculae Ion, Autodesk Business Manager la GECAD NET.

Leasingul se ţncheie prin intermediul BCR LEASING, ţn conditii financiare atractive, iar perioada maxima de finantare este de 2 ani. äBCR LEASING doreste sa devina astfel un partener al finantarii investitiilor äinteligenteö, care vizeaza stimularea dezvoltarii IMM-urilor si adoptarea de catre acestea a sistemelor moderne de operare. ╬n acelasi timp, extinderea leasingului ţn domeniul IT face parte din strategia de dezvoltare a ofertei BCR LEASING pe segmentul de echipamente industriale, a carui pondere, desi ţn crestere, reprezinta ţn momentul de fata doar 18 % din totalul contractelor noastre de leasing. Ne propunem ca, ţn parteneriat cu beneficiarii nostri, sa putem valorifica acest potentialö, declara Claudiu Stanescu, Presedinte-Director General al BCR LEASING.

Achizitionarea ţn sistem leasing are avantaje care nu pot fi contestate si care s-au dovedit a fi viabile si ţn cazul altor categorii de produse. Pentru toate companiile, o achizitie de software ţn leasing este mai usor de planificat si de bugetat, dar si de amortizat ţn timp. Companiile mai mici au acces mai facil acum la achizitia de software. ╬n plus, achizitia ţn leasing presupune distribuirea previzibila a investitiei ţntr-un anumit interval de timp, precum si deductibilitatea ratelor de leasing la calculul impozitului pe profit. Astfel, companiile, indiferent daca sunt de mici dimensiuni sau intra ţn categoria organizatiilor mari, ţsi pot aloca gradual resursele financiare catre achizitia de software. Celelalte resurse pot fi astfel utilizate pentru a acoperi alte oportunitati.De asemenea, un alt efect care s-ar putea dovedi ţn timp foarte important este reducerea gradului de piraterie ţn domeniul produselor Autodesk.
äCu certitudine, finantarea ţn leasing este una dintre uneltele cele mai importante prin intermediul careia poate fi redusa drastic pirateria la nivelul programelor informatice de afaceri. Ma bucur ca GECAD NET a gasit o solutie pentru produsele Autodesk si consider ca ulterior, adoptarea unei legi care sa reglementeze domeniul mai larg al leasingul de software este cu atÔt mai necesaraö, afirma Nicolae Burchel, Avocat fondator al Societatii de Avocati äBurchel & Asociatiiö.
GECAD NET este cel mai important reseller autorizat Autodesk din RomÔnia, acoperind aproape 50% din aceasta piata. äEstimam ca vÔnzarile de software ţn sistem leasing ne vor spori cifra de afaceri pe acest segment de business cu peste 30% ţn urmatoarele 12 luni de la lansarea sistemului de finantareö, apreciaza Gabriela Mechea, General Manager la GECAD NET.

Despre GECAD NET:


GECAD NET furnizeaza servicii IT si solutii integrate de ultima generatie atÔt pentru siguranta informatica a organizatiilor, cÔt si pentru crearea de infrastructuri informatice performante, indiferent de marimea sau complexitatea lor. GECAD NET este parte a Grupului GECAD, grup cu experienta de 12 ani ţn industria IT romÔneasca. www.gecadnet.ro

Despre Grupul GECAD:
GECAD a fost ţnfiintat ţn 1992 iar, dupa 12 ani de dezvoltare continua si vÔnzarea tehnologiei sale antivirus companiei Microsoft ţn 2003, s-a transformat ţntr-un grup high-tech cu puternice valente inovative. Grupul GECAD -prin intermediul companiilor din cadrul sau - desfasoara acum operatiuni ţn domenii precum solutiile eCommerce, serviciile de tip call-center, serviciile de securitate IT, dar si dezvoltarea de noi tehnologii software. www.gecad.com.


Aboneaz─â-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea IT & C »Setari Cookie-uri