GECAD NET, companie membra a Grupului GECAD, si BCR LEASING anunta lansarea n premiera pentru piata romneasca a solutiei de finantare n sistem leasing pentru produsele software Autodesk, utilizate n proiectare asistata de calculator.
Finantarea n sistem leasing este cea mai buna solutie pentru a achizitiona licentele dorite, pentru toate categoriile de companii, dar le va ajuta n mod special pe acelea care nu aveau acces pna acum la acest tip de produse.
La sistemul de leasing pentru produse Autodesk pot apela n egala masura att IMM-urile ct si companiile de talie mai mare, cu bugete stricte si cu un plan riguros de investitii n achizitia de software, spune Niculae Ion, Autodesk Business Manager la GECAD NET.

Leasingul se ncheie prin intermediul BCR LEASING, n conditii financiare atractive, iar perioada maxima de finantare este de 2 ani. BCR LEASING doreste sa devina astfel un partener al finantarii investitiilor inteligente, care vizeaza stimularea dezvoltarii IMM-urilor si adoptarea de catre acestea a sistemelor moderne de operare. n acelasi timp, extinderea leasingului n domeniul IT face parte din strategia de dezvoltare a ofertei BCR LEASING pe segmentul de echipamente industriale, a carui pondere, desi n crestere, reprezinta n momentul de fata doar 18 % din totalul contractelor noastre de leasing. Ne propunem ca, n parteneriat cu beneficiarii nostri, sa putem valorifica acest potential, declara Claudiu Stanescu, Presedinte-Director General al BCR LEASING.

Achizitionarea n sistem leasing are avantaje care nu pot fi contestate si care s-au dovedit a fi viabile si n cazul altor categorii de produse. Pentru toate companiile, o achizitie de software n leasing este mai usor de planificat si de bugetat, dar si de amortizat n timp. Companiile mai mici au acces mai facil acum la achizitia de software. n plus, achizitia n leasing presupune distribuirea previzibila a investitiei ntr-un anumit interval de timp, precum si deductibilitatea ratelor de leasing la calculul impozitului pe profit. Astfel, companiile, indiferent daca sunt de mici dimensiuni sau intra n categoria organizatiilor mari, si pot aloca gradual resursele financiare catre achizitia de software. Celelalte resurse pot fi astfel utilizate pentru a acoperi alte oportunitati.



De asemenea, un alt efect care s-ar putea dovedi n timp foarte important este reducerea gradului de piraterie n domeniul produselor Autodesk.
Cu certitudine, finantarea n leasing este una dintre uneltele cele mai importante prin intermediul careia poate fi redusa drastic pirateria la nivelul programelor informatice de afaceri. Ma bucur ca GECAD NET a gasit o solutie pentru produsele Autodesk si consider ca ulterior, adoptarea unei legi care sa reglementeze domeniul mai larg al leasingul de software este cu att mai necesara, afirma Nicolae Burchel, Avocat fondator al Societatii de Avocati Burchel & Asociatii.
GECAD NET este cel mai important reseller autorizat Autodesk din Romnia, acoperind aproape 50% din aceasta piata. Estimam ca vnzarile de software n sistem leasing ne vor spori cifra de afaceri pe acest segment de business cu peste 30% n urmatoarele 12 luni de la lansarea sistemului de finantare, apreciaza Gabriela Mechea, General Manager la GECAD NET.

Despre GECAD NET:


GECAD NET furnizeaza servicii IT si solutii integrate de ultima generatie att pentru siguranta informatica a organizatiilor, ct si pentru crearea de infrastructuri informatice performante, indiferent de marimea sau complexitatea lor. GECAD NET este parte a Grupului GECAD, grup cu experienta de 12 ani n industria IT romneasca. www.gecadnet.ro

Despre Grupul GECAD:
GECAD a fost nfiintat n 1992 iar, dupa 12 ani de dezvoltare continua si vnzarea tehnologiei sale antivirus companiei Microsoft n 2003, s-a transformat ntr-un grup high-tech cu puternice valente inovative. Grupul GECAD -prin intermediul companiilor din cadrul sau - desfasoara acum operatiuni n domenii precum solutiile eCommerce, serviciile de tip call-center, serviciile de securitate IT, dar si dezvoltarea de noi tehnologii software. www.gecad.com.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri