Flamingo International a incheiat un parteneriat strategic cu dezvoltatorul imobiliar EMCT Romania, in urma caruia retailerul va inaugura un magazin Flanco World in complexul comercial Sun Plaza, din Bucuresti, prin investitii de 1,25 milioane euro, potrivit unui comunicat.

Noul magazin Flanco World va ocupa o suprafata de 2.500 metri patrati din cei 76.000 metri patrati de suprafata inchiriabila a complexului Sun Plaza aflat in sudul Capitalei.

"Investitia in noul proiect Flanco World face parte din strategia de business – aceea de a ne concentra mai putin pe magazinele de proximitate si mai mult pe magazinele cu suprafete mari de vanzare din centrele comerciale mari, magazinul din Sun Plaza fiind unul dintre proiectele vizate in acest sens. Faptul ca unitatile Flanco World sunt deja profitabile ne confirma faptul ca strategia aleasa este una de succes", a declarat directorul general executiv al Flamingo International, Jiri Rizek.

In 2008, Grupul Flamingo International intentioneaza sa deschida 12 unitati Flanco World, propunandu-si sa atinga o suprafata comerciala de 70.000 metri patrati pana la sfarsitul anului. Reteaua Flanco World presupune magazine cu suprafete de vanzare mari intre 1.000 metri patrati si 3.000 metri patrati.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industrie prezenta pe piata de capital.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
eMAG: 20% din livrarile din Bucuresti au loc prin easybox