Compania americana de licitatii prin internet eBay Inc. a anuntat, miercuri, o apreciere cu 22 % a profitului net trimestrial, depasind estimarile Wall Street, fiind ajutata de cresterea numarului de utilizatori.
Profitul net in al doilea trimestru a crescut la 460 de milioane de dolari sau 35 de centi/actiune, de la 376 milioane de dolari sau 27 de centi/actiune, in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

Veniturile au crescut cu 20%, la 2,2 miliarde de dolari. eBay a declarat ca a rascumparat 19 milioane de actiuni, cu o valoare de 566 milioane de dolari, ceea ce a ajutat la cresterea castigurilor.

Compania a facut o estimare a profitului pentru cel de-al treilea trimestru sub asteptarile analistilor, dar este de parere ca prognoza pe intregul an va fi aproape de cea facuta de analistii de pe Wall Street.

Compania americana a raportat castiguri de 43 de centi/actiune, cu 2 centi mai mult decat estimasera analistii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri