Cel.ro, magazinul online de produse IT, estimeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de cel putin 15 milioane de euro si o cota din piata de profil de aproximativ 15%, fata de 12%, cat s-a afisat in anul precedent, potrivit companiei.
Afacerea inceputa in anul 2004 a pornit de la o investitie de aproximativ 100.000 de euro si a ajuns sa creasca in trei ani la 10 milioane de euro.

In 2007, Cel.ro a mai investit 250.000 de euro in activitati de marketing si logistica.

In plus, numarul angajatilor a ajuns sa creasca de la cei doi fondatori ai companiei la 30, pentru ca in 2008 sa se ajunga la un numar de 40 de angajati.

Adevaratul inceput al companiei s-a realizat in 2005, odata cu listarea la www.price.ro si cu adoptarea legii care prevedea renuntarea la accizele pentru aparatele foto.

Datorita preturilor mai mici decat cele ale rivalilor de pe piata aparatelor foto, Cel.ro a reusit sa isi dubleze profitul in 2007, fata de anul precedent.

In ceea ce priveste planurile de viitor, compania doreste sa creasca cat mai mult pe segmentul digital si sa devina un brand puternic pe piata de retail online de IT&C. Totodata, compania nu vizeaza extinderea afacerii si in mediul offline.

Cel.ro este un magazin virtual specializat in comercializarea de componente PC, monitoare, video proiectoare, aparate foto digitale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri