Grupul EBS, pozitionat pe piata romaneasca si internationala de profil ca ofertant de solutii software si servicii adiacente domeniilor IT/economice, a obtinut in primul semestru al anului o cifra de afaceri de 2,47 milioane de euro, in crestere cu 51% fata de perioada similara a anului precedent.

Cresterea profitului realizat in semestrul I din 2008 fata de primul semestru al anului trecut este de 108%.

"Profitul la sfarsitul lunii iunie se cifreaza la 595.000 euro, iar rata profitului in aceeasi perioada de timp a fost de 24%. Cresterea de 51% a cifrei de afaceri in primele sase luni are la baza cresterea de 210% datorata dezvoltarii continue a activitatii firmei in zona de servicii de tip BPO (Business Process Outsourcing) si de 70% datorata volumului realizat din vanzarea si implementarea sistemului ERP Clarvision", au declarat reprezentantii companiei intr-un comunicat. Potrivit acestora, rezultatele financiare ale grupului EBS in primul semestru au depasit estimarile.

In cea de-a doua jumatate a anului, EBS va da startul la doua proiecte in domeniul BPO. Pentru anul 2008, compania estimeaza o cifra de afaceri de 5,6 milioane de euro, fata de 3,5 milioane de euro in 2007 si un profit de 1,4 milioane de euro.

EBS Romania este activa pe piata internationala ca furnizor de servicii de IT outsourcing (Nearshore) si dezvoltarea de aplicatii software la cerere. Divizia de Nearshore are in portofoliu de clienti nume mari de pe piata precum: BMW, Daimler, Lexware, Hansalog, Haufe Medien, GIP, Benteler. Pe piata locala, EBS furnizeaza sistemul software integrat Clarvision ERP destinat firmelor de productie din sectorul industrial.

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul in Cluj-Napoca. Compania are peste 180 de angajati si este Microsoft Gold Certified Partner si IBM Partener.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
EBS Romania recruteaza 500 de specialisti in software embedded