Cosmote a investit circa 20 milioane euro in extinderea si dezvoltarea retelei GSM din judetul Iasi, gradul de acoperire crescand astfel de la 70,7% in 2005 pana la 99,8% in prezent, potivit unui comunicat al companiei.

Totalul investitiilor in retea alocate de Cosmote pentru judetul Iasi se va ridica la aproape 24 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2008, pe masura ce alte proiecte de acoperire vor fi terminate.

Anul trecut, operatorul de telefonie mobila a investit in Romania 201 milioane euro pentru dezvoltarea serviciilor, investitiile in infrastructura retelei avand cea mai mare pondere. In prezent, la nivel national, Cosmote ofera acoperire pentru peste 98% din populatia Romaniei.

Produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin 18 magazine in municipiul Iasi si 26 de locatii in intregul judet, atat prin intermediul magazinelor proprii, cat si ale partenerilor sai Germanos, Romtelecom, Internity si alti dealeri independenti.

Cosmote avea la sfarsitul lunii martie 2008 un numar total de 4,2 milioane de clienti. Principalii competitori ai Cosmote pe piata de telecomunicatii mobile din Romania sunt: Vodafone, Orange si Zapp.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si