Cosmote a investit circa 20 milioane euro in extinderea si dezvoltarea retelei GSM din judetul Iasi, gradul de acoperire crescand astfel de la 70,7% in 2005 pana la 99,8% in prezent, potivit unui comunicat al companiei.
Totalul investitiilor in retea alocate de Cosmote pentru judetul Iasi se va ridica la aproape 24 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2008, pe masura ce alte proiecte de acoperire vor fi terminate.

Anul trecut, operatorul de telefonie mobila a investit in Romania 201 milioane euro pentru dezvoltarea serviciilor, investitiile in infrastructura retelei avand cea mai mare pondere. In prezent, la nivel national, Cosmote ofera acoperire pentru peste 98% din populatia Romaniei.

Produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite prin 18 magazine in municipiul Iasi si 26 de locatii in intregul judet, atat prin intermediul magazinelor proprii, cat si ale partenerilor sai Germanos, Romtelecom, Internity si alti dealeri independenti.

Cosmote avea la sfarsitul lunii martie 2008 un numar total de 4,2 milioane de clienti. Principalii competitori ai Cosmote pe piata de telecomunicatii mobile din Romania sunt: Vodafone, Orange si Zapp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri