Cosmote Romania va reduce, incepand de vineri, 1 august, cu pana la 50% tarifele pentru transferul de date in roaming, utilizatorii urmand sa plateasca 4 euro/Mb.

Noua masura va fi aplicata in 15 dintre cele 30 de retele partenere din Europa.

Astfel, pentru traficul de date realizat in unele retele partenere din tari precum Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Spania, tariful se va reduce la 4 euro/Mb, cu pana la 50% mai putin decat in prezent.

Compania de telefonie si-a propus sa aplice reducerea tarifelor pentru transferul de date in roaming (GPRS) si pentru alte tari aflate in topul preferintelor utilizatorilor din Romania.

In ultimul an, acoperirea GPRS a Cosmote a crescut de patru ori la nivel international. In acelasi timp, traficul pentru date in roaming a crescut in acest an cu 50% comparativ cu ultimile sase luni ale anului trecut.

Cosmote avea la sfarsitul lunii martie 2008 un numar total de 4,2 milioane de clienti. Principalii competitori ai Cosmote pe piata de telecomunicatii mobile din Romania sunt: Vodafone, Orange si Zapp.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si