Conglomeratul nipon de produse electronice Fujitsu Ltd negociaza cu producatorul german de software de afaceri SAP in vederea extinderii cooperarii in Asia, a anuntat presedintele Fujitsu, Kuniaki Nozoe, in cadrul unei conferinte.
Fujitsu, ce concureaza cu IBM si Electronic Data Systems Corp. pe piata serviciilor IT, cauta noi resurse de crestere a profitului in afara Japoniei si se afla, in acelasi timp, intr-un proces de ajustare a costurilor diviziilor de calculatoare personale, unitati hard-disk si semiconducoare, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

In intervalul aprilie-iunie, compania a trecut pe profit, dupa pierderile inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul cererii crescute pentru sisteme integrate, ce au compensat pierderile din sectorul semiconductoarelor.

Fujitsu si-a propus sa obtina o rata a profitului de peste 5% in anul fiscal martie 2009-martie 2010. Actiunile companiei au inchis sedinta bursiera in apreciere cu 0,1%, la 755 yeni/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri