RomSoft Ramnicu Valcea, castigatorul licitatiei organizate de catre Conpet SA pentru “Sistem informatic integrat de tip ERP pentru managementul activitatilor”, va implementa un proiect de aproape trei milioane euro, au declarat reprezentanti ai companiei castigatoare.

Fiind ofertata pe baza cerintelor din caietul de sarcini pentru licitatia deschisa pentru “Sistemul informatic integrat”, solutia Oracle care va fi implementata in cadrul Conpet SA a fost dimensionata conform solicitarilor Conpet SA, fiind dedicata domeniului Oil&Gas. Sunt acoperite totate zonele functionale specifice ale companiei, zonele financiara, logistica, mentenanta, transporturi, resurse umane si salarizare, productie, management de proiecte, business intelligence etc.

"Ne propunem sa tratam aceasta implementare cu seriozitatea si profesionalismul care caracterizeaza echipa RomSoft si avem increderea ca impreuna cu echipa Conpet SA, formata din oameni dedicati, profesionisti si foarte implicati in acest proiect, vom obtine la final o referinta importanta pentru RomSoft si un plus de valoare pentru compania Conpet SA." a declarat director general Romsoft Ramnicu Valcea, citat de NewsIn.

Proiectul de implementare "Sistem informatic integrat de tip ERP" pentru managementul activitatilor in cadrul Conpet SA se bazeaza pe solutia Oracle de sistem informatic integrat E-Business Suite dedicata domeniului Oil&Gas, cu multiple referinte in domeniu atat in tara cat si in strainatate. De asemenea, solutia cuprinde si infrastructura hardware Hewlett Packard, infrastructura de retea Cisco si aplicatii pentru managementul documentelor IBM File Net si Star Storage, integrate cu aplicatiile Oracle.

Proiectul va avea o durata de implementare de aproximativ 22 de luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si