Orange Romania a inregistrat peste 1.250 de precomenzi pentru iPhone 3G in primele sase ore de la activarea optiunii, desi la sectiunea creata special pentru rezervarea terminalului nu este specificat pretul de vanzare, au declarat oficiali ai companiei de telecomunicatii.
La numai sase ore de la activarea pe site-ul oficial al Orange Romania a posibilitatii de rezervare in vedera cumpararii terminalului Apple iPhone 3G, s-au inregistrat peste 1.250 de precomenzi, numarul fiind in continua crestere. Intrebati de o previziune a precomenzilor pentru ziua urmatoare, oficialii Orange Romania au declarat ca sunt in imposibilitate de a face acest lucru, din cauza cresterii continue a comenzilor, scrie NewsIn.

Orange Romania a lansat joi, pe site-ul propriu, la ora 12.00 optiununea de precumparare a terminalului Apple iPhpone 3G.

In celelalte tari unde a fost lansat, pretul de cuparare al terminalului a pornit de la 500 de euro in functie de versiunea dorita, odata cu capacitatea de stocare crescand si pretul. In Romania, iPhone 3G va fi disponibil in doua variante, de 8 si 16 Gb.

Orange Romania va aduce in tara noul iPhone 3G pe data de 22 august, aparatul imbinand toate caracteristicile iPhone cu capabilitatile retelei 3G, se arata intr-un comunicat de presa, transmis, miercuri, de compania de telefonie mobila.

La sfarsitul lunii iunie 2008, Orange Romania avea venituri de 321 milioane de euro, in crestere cu 8,8% in al doilea trimestru fata de aceeasi perioada a anului precedent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri