Acest telefon, cu functii de baza si pregatit imediat de functionare, a fost lansat de operatorul de telefonie Orange in colaborare cu grupul francez Bic, specializat in stilouri, brichete si aparate de ras.

Telefonul Bic este vandut la un pret de 49 de euro fara abonament, cu o baterie deja incarcata, o cartela SIM inclusa si 60 de minute de convorbire. Utilizatorul va putea sa reincarce creditul printr-un card de telefonie mobila.

Fabricat de Alcatel, aparatul ofera numai functiile de baza ale unui telefon mobil, apelurile de tip voce si trimiterea de mesaje scrise.

Citeste si:

Ca si aparatele de ras si brichetele Bic, telefonul este disponibil in culori vii, oranj sau verde. Numarul de telefon inclus in pachet este valabil 12 luni de la activare.

Oferta a fost conceputa de cei doi parteneri pentru a raspunde unor cerinte specifice, de exemplu "pentru a dispune de un al doilea numar de telefon, pentru a vinde un apartament sau o masina fara a fi deranjat pe numarul principal", a anuntat Orange intr-un comunicat.