Telefonul mobil "Bic Phone" a fost pus in vanzare incepand din 7 august, atat in supermarketuri cat si in magazinele locale si in librarii, la un pret de 49 de euro, arata un articol publicat pe pagina de internet commentcamarche.net, citat de NewsIn.
Acest telefon, cu functii de baza si pregatit imediat de functionare, a fost lansat de operatorul de telefonie Orange in colaborare cu grupul francez Bic, specializat in stilouri, brichete si aparate de ras.

Telefonul Bic este vandut la un pret de 49 de euro fara abonament, cu o baterie deja incarcata, o cartela SIM inclusa si 60 de minute de convorbire. Utilizatorul va putea sa reincarce creditul printr-un card de telefonie mobila.

Fabricat de Alcatel, aparatul ofera numai functiile de baza ale unui telefon mobil, apelurile de tip voce si trimiterea de mesaje scrise.

Ca si aparatele de ras si brichetele Bic, telefonul este disponibil in culori vii, oranj sau verde. Numarul de telefon inclus in pachet este valabil 12 luni de la activare.

Oferta a fost conceputa de cei doi parteneri pentru a raspunde unor cerinte specifice, de exemplu "pentru a dispune de un al doilea numar de telefon, pentru a vinde un apartament sau o masina fara a fi deranjat pe numarul principal", a anuntat Orange intr-un comunicat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri