“Cercetarile efectuate de Logitech au aratat ca majoritatea utilizatorilor ce dispun de un laptop il folosesc atat in casa cat si pe teren,” a precizat Rory Dooley, vice presedinte si manager general al diviziei Control Devices in cadrul Logitech.

Pentru a raspunde necesitatii unei mobilitati mai mari, V550 ofera un set complet de functii care sa inlesneasca folosirea mouse-ului impreuna cu laptopul atunci cand consumatorul trece dintr-o camera in alta.

V550 Nano dispune de receiver-ul Nano Plug-and-Forget. Receiver-ul Nano se integreaza aproape perfect in laptop (corpul lui depaseste cu doar 8 mm marginea acestuia), astfel incat nu va mai trebui scos atunci cand laptop-ul se inchide.

Pe langa nivelul mobilitatii ridicat, si atentia acordata vietii bateriei a crescut. V550 are o autonomie de pana la 18 luni si este singurul model de mouse laser fara fir de la Logitech care ofera acest timp indelungat de utilizare. In plus, V550 Nano economiseste curent inchizandu-se automat cand este pus in suportul de andocare sau cand receiver-ul nano este introdus in maus.

Pentru a creste productivitatea, rotita de scroll a lui V550 se poate invarti cu usurinta pentru ca navigarea sa fie mai rapida in documentele de mari dimensiuni si in paginile de Internet. Totodata, apasand rotita, mouse-ul se poate schimba pe modul de scroll click-to-click pentru o miscare exacta in cadrul listelor, slide-urilor sau fotografiilor. In plus, butonul din josul rotitei de scroll permite schimbarea aplicatiilor.

Citeste si:

Semnalul sau exceptional, datorat tehnologiei Logitech wireless de 2,4 Ghz, schimba date intre receiver si mouse cu viteza de 300 de ori mai mare decat cea a tehnologiilor wireless conventionale de 27 MHz ale mausilor fara fir.

V550 Nano este oferit in doua culori, gri cu accente argintii si argintiu cu accente albastrui. Odata cu achizitionarea noului mouse Logitech, utilizatorul poate primi doua sisteme de andocare Clip-and-Go, unul argintiu, altul negru. Un kit inclus face usor procesul de instalare si de inlaturare a sistemului de andocare.

Noul mouse Logitech este compatibil cu PC si Mac®, iar sistemul de andocare Clip-and-Go se potriveste tuturor modelelor de laptopuri.

Mausul Logitech V550 Nano cordless laser for notebooks va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii august, iar pretul recomandat este de 49,99 Euro.

Logitech este cunoscut ca producator mondial in periferice personale, inovatii in navigarea pe calculator, comunicatii pe Internet, muzica digitala, telecomenzi unversale, dispozitive wireless si periferice pentru gaming. Infiintata in 1981, Logitech International este o companie publica elvetiana cotata la Bursa din Elvetia (LOGN) si pe piata extrabursiera Nasdaq din SUA (LOGI).