Potrivit companiei, dupa un an in care s-a dedicat unor proiecte colaterale legate de grupul de firme Tornado, dar si derularii unor proiecte personale, John Cusa va continua planurile de dezvoltare ale companiei, axandu-se in special pe sporirea sustinuta a cifrei de afaceri, cresterea cotei de piata, imbunatatirea continua a relatiei cu partenerii externi, dezvoltarea unei echipe profesioniste si competitive.

John Cusa are o experienta de aproape 13 ani alaturi de Tornado, timp in care, in diferitele pozitii ocupate, a contribuit substantial la dezvoltarea companiei.

Potrivit reprezentantilor companiei, Gerald Maier a avut un contract determinat pe un an de zile, timp in care, in cadrul atributiilor sale a intrat si dezvoltarea segmentului online.

Citeste si:

Tornado Sistems, infiintata in 1991, este o companie de distributie de echipamente de tehnica de calcul si networking din Romania, care activeaza si pe piata din Bulgaria.

Tornado are in prezent o retea nationala, de peste 2500 de reselleri si parteneriate strategice cu cei mai importanti furnizori internationali.

Tornado Sistems estimeaza ca aproximativ 50% din afacerile companiei in anul fiscal 2008-2009 vor proveni din sectorul online, iar pana in 2010 acest procent se va ridica la 80%.