Nokia si Lonely Planet, compania pentru informatii turistice, au anuntat ca vor semna un acord pentru a vinde harti si ghiduri turistice care pot fi accesate de pe telefoanele mobile, scrie presa internationala.
Cel mai mare producator de celulare la nivel mondial a anuntat ca utilizatorii Nokia Maps pot descarca mai mult de 100 de locatii turistice oferite de Lonely Planet, fiecare dintre acestea costand 7,99 euro.

“Ghidurile Lonely Planet vor ajuta turistii sa gaseasca locurile perfecte pentru a manca, pentru cumparaturi si pentru a dormi, iar pe langa acestea utilizatorii vor avea descrieri ale celor mai populare locuri si ale vietii de noapte pentru fiecare destinatie”, a anuntat Nokia.

Liderul in productia de telefoane mobile estimeaza ca piata globala online va ajunge la 100 de miliarde de euro si de aceea isi mareste oferta de servicii internet pentru clientii sai.

Nokia a semnat recent cu Warner Music, Sony BMG si Universal Music Group pentru a oferi descarcari de muzica pentru clientii sai. Anul trecut a lasat un serviciu web pentru a ajuta clientii sa descarce muzica si sa se joace prin intermediul celularului, aceasta lansare fiind un impuls puternic pentru a rivaliza cu Apple iTune si iPod.

In 2007, Nokia a vandut aproximativ 440 de milioane de celulare, acumuland 40% din piata globala de telefoane mobile.

Lonely Planet este o companie globala pentru informatii turistice cu birouri in Anglia, Australia si Statele Unite. Compania are mai mult de 360 de scriitori, cercetatori si fotografi care realizeaza carti de calatorie, ghiduri digitale, aplicatii wireless si programe de televiziune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri