ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), un lider al producatorilor de solutii video high-end, a lansat placa video EN7800GTX, care încorporeaza cel mai recent GPU (Graphics Processing Unit) de la NVIDIA - GeForce® 7800 GTX cu 256MB memorie video DDR3.
ASUS EN7800GTX ruleaza la o frecventa de 470MHz pentru core si 1,2 GHz pentru memoria DDR3. Racirea este asigurata de un cooler eficient care beneficiaza de un design atractiv. Dispune de o serie larga de conectori: dual VGA, dual DVI, iesire S-Video, iesire video RCA, iesire video HDTV, intrari video RCA si S-Video.
GeForce 7800 GTX, nume de cod G70, este noua generatie de chip-uri grafice proiectate de NVIDIA. Arhitectura acestui GPU ofera de pâna la doua ori mai multa putere ducând performanta în jocuri la nivele extreme. GeForce 7800 GTX suporta Microsoft® DirectX® 9.0, Shader Model 3.0 si OpenGL 2.0. În plus, este implementat un procesor video prin intermediul caruia ofera o calitate si claritate video fara precedent, PC-ul vostru fiind transformat într-un sistem home theatre.
În afara de specificatiile standard, placa video EN7800GTX SLI ofera inovatii disponibile exclusiv în solutiile ASUS cât si un pachet software format din cele mai recente jocuri si aplicatii.
Tehnologia Splendid Video Enhancing: Încorporata în driverele placilor video ASUS, tehnologia Splendid Video Enhancing detecteaza momentul în care este utilizata o aplicatie video si optimizeaza în mod automat calitatea imaginii video pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Tehnologia Splendid Video Enhancing duce performanta grafica de care sunt capabile computerele la un nou nivel, prin îmbunatatirea în timp real a celor mai importanti parametri de culoare: intensitate si adâncime.
GameFace Messenger™: Reprezinta o interfata similara cu cele ale programelor de tip messenger si are ca scop simplificarea procesului de invitare a jucatorilor online la conferinte de tip “gameference”. Este foarte simplu: te înregistrezi, te autentifici în sistem si distractia poate sa înceapa. GameFace Messenger este tot atât de simplu de utilizat precum programele gratuite de tip messenger.GameLiveShow: Asemanator blogurilor prin intermediul carora oamenii îsi povesetesc tuturor celor interesati viata si gândurile, si jucatorii experti doresc sa îsi arate strategiile executate perfect sau reusitele de 5 stele. GameLiveShow este o alta inovatie de care beneficiaza placile video ASUS. Acesta tehnologie permite jucatorilor sa-si împartaseasca experientele prin intermediul Internetului. Ceilalti jucatori pot accesa Internetul pentru a verifica ce strategii au folosit expertii.
ASUS GameReplay: Numai prin practica te poti apropia de perfectiune, iar acest lucru este adevarat si în jocurile pentru PC. Pentru cele mai populare jocuri în LAN party-uri, cum ar fi Counter Strike sau Unreal Tournaments, stategia este cheia spre victorie. GameReplay înregistreaza actiunea din jocuri în format MPEG4 astfel încât jucatori pot revedea mai târziu mutarile si tactica pentru a evita greselile în urmatorea competitie. Fisierele video care contin aceste înregistrari pot fi folosite pe post de screen saver sau pot fi postate pe web site-uri de tip blog.
Pachetul de jocuri si software
-Project Snow Blind
-XPand Rally
-Joint Operations
-ASUS DVD


-Media & Show
-Power Director

Pentru mai multe informatii despre placa video the ASUS EN7800GTX SLI si placa de baza ASUS A8N-SLI, va rog sa vizitati pagina de web a companiei www.asus.com.

Despre ASUS
ASUSTeK Computer Inc. (TSE:2357), este un lider în oferirea solutiilor 3C. Portofoliul sau include sisteme notebook, placi de baza, placi video, unitati optice, dispozitive informationale, sisteme desktop, servere, solutii wireless, telefoane mobile si retelistica. Având ingineri foarte bine pregatiti si birouri amplasate în toate colturile lumii, ASUSTeK ofera solutii inovatoare catre consumatori, medii de afaceri sau clienti OEM/ODM. Compania este liderul incontestabil al productiei de placi de baza si placi video si în primii 10 jucâtori de pe piata globa de sisteme notebook, unitati optice, modemuri broadband si o paleta larga de alte produse.