Caracteristicile ei exclusive duc la un nou nivel grafica video pentru computere personale
ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), un lider al producatorilor de solutii video high-end, a lansat placa video EN7800GTX, care ncorporeaza cel mai recent GPU (Graphics Processing Unit) de la NVIDIA - GeForce 7800 GTX cu 256MB memorie video DDR3.
ASUS EN7800GTX ruleaza la o frecventa de 470MHz pentru core si 1,2 GHz pentru memoria DDR3. Racirea este asigurata de un cooler eficient care beneficiaza de un design atractiv. Dispune de o serie larga de conectori: dual VGA, dual DVI, iesire S-Video, iesire video RCA, iesire video HDTV, intrari video RCA si S-Video.
GeForce 7800 GTX, nume de cod G70, este noua generatie de chip-uri grafice proiectate de NVIDIA. Arhitectura acestui GPU ofera de pna la doua ori mai multa putere ducnd performanta n jocuri la nivele extreme. GeForce 7800 GTX suporta Microsoft DirectX 9.0, Shader Model 3.0 si OpenGL 2.0. n plus, este implementat un procesor video prin intermediul caruia ofera o calitate si claritate video fara precedent, PC-ul vostru fiind transformat ntr-un sistem home theatre.
n afara de specificatiile standard, placa video EN7800GTX SLI ofera inovatii disponibile exclusiv n solutiile ASUS ct si un pachet software format din cele mai recente jocuri si aplicatii.
Tehnologia Splendid Video Enhancing: ncorporata n driverele placilor video ASUS, tehnologia Splendid Video Enhancing detecteaza momentul n care este utilizata o aplicatie video si optimizeaza n mod automat calitatea imaginii video pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Tehnologia Splendid Video Enhancing duce performanta grafica de care sunt capabile computerele la un nou nivel, prin mbunatatirea n timp real a celor mai importanti parametri de culoare: intensitate si adncime.
GameFace Messenger: Reprezinta o interfata similara cu cele ale programelor de tip messenger si are ca scop simplificarea procesului de invitare a jucatorilor online la conferinte de tip gameference. Este foarte simplu: te nregistrezi, te autentifici n sistem si distractia poate sa nceapa. GameFace Messenger este tot att de simplu de utilizat precum programele gratuite de tip messenger.



GameLiveShow: Asemanator blogurilor prin intermediul carora oamenii si povesetesc tuturor celor interesati viata si gndurile, si jucatorii experti doresc sa si arate strategiile executate perfect sau reusitele de 5 stele. GameLiveShow este o alta inovatie de care beneficiaza placile video ASUS. Acesta tehnologie permite jucatorilor sa-si mpartaseasca experientele prin intermediul Internetului. Ceilalti jucatori pot accesa Internetul pentru a verifica ce strategii au folosit expertii.
ASUS GameReplay: Numai prin practica te poti apropia de perfectiune, iar acest lucru este adevarat si n jocurile pentru PC. Pentru cele mai populare jocuri n LAN party-uri, cum ar fi Counter Strike sau Unreal Tournaments, stategia este cheia spre victorie. GameReplay nregistreaza actiunea din jocuri n format MPEG4 astfel nct jucatori pot revedea mai trziu mutarile si tactica pentru a evita greselile n urmatorea competitie. Fisierele video care contin aceste nregistrari pot fi folosite pe post de screen saver sau pot fi postate pe web site-uri de tip blog.
Pachetul de jocuri si software
-Project Snow Blind
-XPand Rally
-Joint Operations
-ASUS DVD


-Media & Show
-Power Director

Pentru mai multe informatii despre placa video the ASUS EN7800GTX SLI si placa de baza ASUS A8N-SLI, va rog sa vizitati pagina de web a companiei www.asus.com.

Despre ASUS
ASUSTeK Computer Inc. (TSE:2357), este un lider n oferirea solutiilor 3C. Portofoliul sau include sisteme notebook, placi de baza, placi video, unitati optice, dispozitive informationale, sisteme desktop, servere, solutii wireless, telefoane mobile si retelistica. Avnd ingineri foarte bine pregatiti si birouri amplasate n toate colturile lumii, ASUSTeK ofera solutii inovatoare catre consumatori, medii de afaceri sau clienti OEM/ODM. Compania este liderul incontestabil al productiei de placi de baza si placi video si n primii 10 juctori de pe piata globa de sisteme notebook, unitati optice, modemuri broadband si o paleta larga de alte produse.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri