Mobile, divizia wireless a companiei Deutsche Telekom, a vandut peste 120.000 de telefoane 3G iPhone de la lansarea acestuia, pe 11 iulie, in ciuda problemelor legate de distributie, a anuntat presedintele executiv al companiei, Hamid Akhavan.

Acesta a declarat pentru un saptamanal din Germania ca au fost rezolvate problemele legate de livrari, ce au dus la saptamani de asteptare din partea clientilor a versiunii mai rapide a noului iPhone, scrie Reuters, citat de NewsIn. De asemenea, Akhavan a mentionat ca pana la sfarsitul lunii august toate cererile din urma vor fi solutionate.

Akhavan este de parere ca estimarile companiei in ceea ce priveste numarul de telefoane vandute au fost depasite, adaugand ca T-Mobile a vandut 75.000 de telefoane iPhone numai in Germania.

Problemele legate de distributie au fost puse pe fondul lansarii concomitente a noului iPhone in 22 de tari de catre compania Apple.

Noul iPhone al companiei Apple detine conexiuni Web mai rapide in comparatie cu modelul anterior lansat la mijlocul anului 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Ceasuri smart care te ajuta sa faci mai mult sport