Afacerile companiei de retail si distributie IT&C si electronice K Tech Electronics au crescut in primele sase luni ale anului cu 30%, la 54,4 milioane de dolari.

“Un factor important ce a contribuit la cota de piata a fost implicarea retelei de magazine Ultra PRO Computers in programul guvernamental Euro 200. Prin prisma rezultatelor obtinute, preconizam sa detinem pentru al doilea an consecutiv pozitia de leader in cadrul acestui proiect cu implicatii sociale majore", a declarat directorul de marketing al companiei, Catalin Butolo.

Structura cifrei de afaceri pentru prima jumatate a anului 2008 a fost echilibrata intre divizia de retail prin intermediul lantului de magazine Ultra PRO Computers cu 50% din venituri, si divizia de distribuție, prin vanzarile catre reselleri și partenerii de tip hypermarket, cu inca 50%.

Pentru acest an, K Tech Electronics si-a bugetat un avans al cifrei de afaceri cu 20%, in conditiile in care compania estimeaza o crestere a pietei IT cu un procent cuprins intre 10% si 15%.

Din punct de vedere al structurii cifrei de afaceri, in anul 2007, Divizia Retail, prin lantul de magazine Ultra PRO Computers, a contribuit cu 47%, Divizia Distributie a detinut o pondere de 45%, in timp ce Diviziile Online si Corporate au realizat 8% din cifra de afaceri.

In anul 2006, compania K Tech Electronics a obtinut o cifra de afaceri de 84,2 milioane dolari si un profit de aproximativ 1,5 milioane dolari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Stefanini, nou joint-venture in Romania alaturi de Infinit Solutions