1&1 Internet, unul dintre cei mai mari furnizori de web hosting din lume, s-a lansat in Romania pentru a furniza solutiile sale de web lidere pe piata, utilizatorilor privati si companiilor locale.

Un punct important al noii game de produse il reprezinta suita de colaborare si e-mail profesional destinata sectorului de afaceri „1&1 MailXchange”. Cu MailXchange, pentru prima data, intreprinderile mici se pot bucura de beneficiile unei suite profesionale de grup cu e-mail, calendar, agenda si caracteristici multilaterale pentru munca in echipa. De obicei, o asemenea solutie pentru o intreprindere poate costa mii de dolari. 1&1 pune la dispozitie MailXchange, totusi, pentru mai putin de 5 USD per utilizator pe luna.

Cu Microsoft Exchange, 1&1 furnizeaza de asemenea un serviciu de e-mail compatibil cu iPhone-ul Apple, inclusiv cu noul iPhone 3G. Utilizatorii pot nu numai sa-si acceseze informatiile prin Microsoft Outlook sau orice alt browser web, dar isi pot citi si e-mail-urile oriunde prin intermediul iPhone-ului sau a unui smartphone dotat cu Windows Mobile – multumita noii tehnologii push-mail disponibila in timp real.

“Peste 3,5 milioane de clienti din toata lumea au incredere in ofertele de servicii de web hosting ale 1&1”, declara Oliver Mauss, CEO al 1&1 Internet. “Prin urmare suntem foarte bucurosi ca acum putem face accesibila gama noastra larga de produse si utilizatorilor de Internet din Romania. Pana la urma, 1&1 este prezent in Bucuresti de mai bine de patru ani cu un personal format din 50 de dezvoltatori software”.

Comenzile primite prin intermediul portalului 1&1 din Romania vor fi procesate de sucursala 1&1 din Statele Unite situata in Pennsylvania. Pe parcursul urmatoarelor saptamani, gama de produse disponibile pe www.1and1.ro va fi extinsa in mod continuu. Utilizatorii de Internet din Romania vor putea astfel sa comande servere dedicate si de asemenea magazine online.

Serviciile de web hosting furnizate de 1&1 sunt disponibile in Statele Unite ale Americii, Franta, Germania, Spania, si in Marea Britanie. 1&1 este o filiala a United Internet si are 4.000 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Incasarile Orange Romania au scazut in trimestrul al doilea