Noile pachete de servicii disponibile, cu viteze de transfer in Internet de 5 Mbps respectiv 10 Mbps, ofera clientilor RCS&RDS cea mai competitiva solutie de conectare la Internet de pe piata de profil.

De asemenea, sunt active si alte beneficii, cum ar fi ultra-viteze de transfer in reteaua metro-nationala de 30 Mbps respectiv 50 Mbps, linii telefonice fixe RDS.Tel si telefoane mobile Digi.Mobil cu sute de minute gratuite incluse, oferite la pachet cu serviciile de acces Internet.

In acest moment, peste 800.000 de clienti persoane fizice au optat pentru serviciile de acces Internet oferite de RCS & RDS.

Citeste si:

Noua oferta Fiber Link, cu abonamente de 25 si 35 lei/luna (TVA inclus), este valabila atat pentru abonatii existenti ai companiei cat si pentru abonatii noi incepand cu luna august a.c., atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere comercial.

Clientii companiei care beneficiaza deja de un abonament pentru serviciul Fiber Link, vor fi transferati automat la noua grila de abonamente si vor beneficia din punct de vedere tehnic de noile viteze de transfer in Internet incepand cu aceasta luna.

RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania, fiind prezent totodata si in Serbia, Croatia, Ungaria, Cehia si Slovacia. Operatorul a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri consolidata de 500 milioane dolari, in crestere cu aproape 70 la suta fata de anul precedent.