Sony a lansat un nou produs, Sountina, menit sa furnizeze sunet surround 360 de grade dintr-un singur punct central, sonic si vizual, al oricarei incaperi, dispersia sunetului facandu-se atat in plan orizontal, cat si vertical, cu pierderi reduse la distanta.
Designerii Sony explica numele acestui produs prin fuziunea dintre cuvintele “sound” (sunet) si “fountain” (fantana).

Sountina imbina tehnologia de sunet cu designul pentru a oferi exact aceeasi calitate a sunetului, indiferent daca utilizatorul este asezat sau in picioare, in apropierea coloanei de sunet inalta de 1,85 metri sau la o oarecare distanta de ea. Sony o numeste Platforma Ambientala de Sunet (Circle Sound Stage), iar realizarea sa a fost posibila datorita noii tehnologii Vertical Drive.

Unitatea centrala a boxei Sountina este un tub de sticla cu aspect organic, alimentat de cateva dispozitive care disperseaza sunetul in jurul si pe intreaga lungime a tubului.

Aceasta tehnologie ajuta la reducerea pierderilor de sunet pe distante mari, astfel incat distanta de propagare a sunetului de calitate este imbunatatita, iar pierderile sunt reduse la jumatate, in comparatie cu boxele conventionale.

Tehnologia Vertical Drive este dublata de unitati de bas si de distante medii, cu amplificator intern, permitand rularea directa a diferitelor suporturi: Blu-ray Disc™, DVD, Super Audio CD sau CD playere, plus playere portabile. Conexiunile sunt asigurate de intrarile optice si digital electrice/coaxiale.

Sistemul este prevazut cu telecomanda.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri