ANRCTI va acorda licente pentru implementarea tehnologiei WiMax

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a numit comisia care va incepe procedura de acordare a licentelor pentru benzile de frecvente 3600-3657 MHz si 3700-3757 MHz, frecvente care vor permite implementarea sistemelor WiMAX.

Comisia de licitatie, formata din sase membri si un presedinte, are drept atributii principale elaborarea proiectului caietului de sarcini si a formei finale a acestuia, formularea raspunsurilor la solicitarile de clarificari, evaluarea ofertelor si prezentarea rezultatului evaluarii ofertelor presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei in scopul aprobarii acestuia, precum si efectuarea propunerii de acordare a licentelor.

„Proiectul caietului de sarcini va fi publicat spre consultare pe 29 septembrie, iar versiunea finala va putea fi achizitionata la mijlocul lunii octombrie. Va urma apoi o perioada in care pot fi intocmite ofertele, depunerea si evaluarea acestora si declararea castigatorului, cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an”, a declarat presedintele ANRCTI, Liviu Nistoran, citat de NewsIn.

Caietul de sarcini va contine unele prevederi obligatorii precum conditiile tehnice de utilizare a benzilor de frecvente scoase la licitatie, cerintele minimale pe care ofertantii trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati eligibili, obligatiile minime pe care acestia trebuie sa si le asume in cazul in care vor fi declarati castigatori, grila de punctaj, precum si orice alte aspecte considerate relevante de catre comisia de licitatie.

Decizia presedintelui ANRCTI privind procedura de acordare a licentelor de utilizare a frecventelor radio in benzile de frecvente 3600—3657 MHz si 3700—3757 MHz si stabilirea cuantumului taxei de licenta pentru acordarea dreptului de utilizare a frecventelor radio in benzile de frecvente 3657—3685 MHz si 3757—3785 MHz a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei din 22 august 2008.

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri