Sony retrage de pe piata mii de computere portabile Vaio, invocand o problema posibila care ar putea determina supraincalzirea aparatelor sau un scurtcircuit.
Comisia americana pentru siguranta produselor - U.S. Consumer Products Safety Commission - a precizat, joi, ca a cerut companiei japoneze sa ia inapoi 74.000 de laptopuri de pe piata americana, dupa ce Sony a primit 15 reclamatii privitoare la supraincalzirea aparatelor, iar unul dintre consumatori a suferit o arsura minora.

Agentia de stiri Kyodo a informat, insa, ca Sony va retrage 440.000 de laptopuri de pe pietele din intreaga lume.

Sony a afirmat, pe pagina sa de internet, ca "problema se refera la un numar mici de unitati care s-ar putea supraincalzi. Sony a initiat un program voluntar de efectuare a unei inspectii gratuite si, daca este necesar, a unor reparatii care sa asigure ca aceste unitati respecta standardele de calitate ale companiei", mai arata comunicatul Sony.

Compania japoneza a precizat ca iaretrage seriile VGN-TZ100, VGN-TZ200, VGN-TZ300 si VGN-TZ2000. Sony s-a confruntat in ultimii ani cu reclamatii ca unele dintre bateriile pentru laptopuri se supraincalzesc si se aprind.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri