Silviu Hotaran a hotarat sa plece de la conducerea Microsoft Romania pentru a-si dezvolta propria afacere.

Tatomir este directorul propriei companii de consultanta IT "Cabinetul Calin Tatomir", ocupand anterior pozitii de conducere in fostele reprezentante ale companiilor multinationale Digital si Compaq din Romania.

"A face parte din Microsoft si a lucra intr-o pozitie executiva este o experienta unica si probabil cel mai dorit job din piata romaneasca de tehnologia informatiei. Chiar daca am o experienta de 12 ani in functii de conducere in corporatii americane, cred ca sunt in fata unei provocari mai mari. Din punctul meu de vedere, Microsoft Romania are deja o echipa, parteneri, clienti, produse si vizibilitate pentru a trece la un nou nivel de maturitate si sunt deplin angajat in a conduce filiala in aceasta directie", a declarat noul director general al reprezentantei locale a Microsoft.

In cadrul companiei Digital, Tatomir a condus diviziile de servicii, iar la Compaq a fost Channel Sales Manager si Consumer Business Manager.

Citeste si:

Calin Tatomir este inginer, absolvind t Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Bucuresti in anul 1987.

"Apreciem ca piata romaneasca are un potential mare in viitor si imi face placere sa-i urez bun venit lui Calin Tatomir in echipa de conducere a Microsoft. El vine la conducere dupa un lider marcant, Silviu Hotaran, si preia o afacere bine consolidata in Romania", a spus presedintele reprezentantei pentru Europa Centrala si de Est a Microsoft, Vahé Torossian.

Microsoft a deschis reprezentanta din Romania in urma cu 12 ani, cand erau cinci angajati.

"Microsoft are acum peste 200 de oameni si a adaugat o noua directie de business in 2007, deschizand centrul de support tehnic la Bucuresti. Planurile noastre de a continua investitiile in Romania se bazeaza pe increderea in echipa locala si in calitatile de lider pe care Calin Tatomir le aduce pentru a marca o contributie semnificativa la cresterea industrie IT si a Microsoft in Romania", a incheiat Torossian.