Profitul net inregistrat de Euroweb Romania in primele sase luni a fost de 650.000 euro si depaseste cu 110% valorile estimate de companie pentru aceasta perioada, ceea ce inseamna ca firma a lucrat in primul semestru cu o marja de profit de 10%.

Euroweb Romania estimeaza o cifra de afaceri de 13 milioane euro la finalul anului 2008 si un EBITDA de doua milioane de euro.

"Cifrele inregistrate in prima jumatate a anului sunt in concordanta cu strategia de crestere pe care am stabilit-o pentru aceasta perioada. Pe termen lung, ne-am propus o dezvoltare constanta a afacerii, iar 2008 se dovedeste pana in prezent a fi al patrulea an consecutiv de crestere a indicatorilor financiari", a declarat directorul general al Euroweb Romania, Laurentiu Stan.

Citeste si:

Euroweb Romania a realizat anul acesta investitii totale de doua milioane euro, in infrastructura proprie. Compania se numara printre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania. Incepand cu anul 2005, actionarul principal al Euroweb Romania SA este Invitel Rt.

Compania Invitel Rt. face parte din grupul Hungarian Telephone and Cable Corp., grup care detine cea mai mare infrastructura proprie din sud-estul Europei.

HTCC reuneste brand-urile Invitel, PanTel, Memorex Euroweb. Hungarian Telephone and Cable Corp. este cotata la bursa americana - American Stock Exchange - sub indicativul HTC.