“Siveco Romania va investi 1,28 milioane euro, intr-un soft pentru preluarea si monitorizarea parametrilor de mediu in vederea managementului deseurilor rezultate, in perioada octombrie 2008 – iunie 2011. Siveco lucreaza cu parteneri precum Petrom, Rafo Onesti si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Mediului ICIM Bucuresti”, a precizat Mihaela Baciu, citat de NewsIn.

Potrivit acesteia, in 2007, compania a realizat o cifra de afaceri de circa 50 milioane euro, iar pentru anul acesta estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20% .

Siveco Romania a fost infiintata in 1992 si este furnizor si integrator de proiecte software la cheie.

Citeste si:

Compania asigura o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Compania detine o cota de 21,2% din piata locala de EAS (Enterprise Application Software) si 9,7% din piata locala de servicii IT. Intre actionarii companiei se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V si Siveco Olanda.

Compania se adreseaza organizatiilor mari si mijlocii,oferind solutii de EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala.

In prezent, solutiile SIVECO sunt utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari. Circa 550 dintre acestia sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice cat si companii private.