Cosmote Romania, cel de-al treilea jucator de pe piata romaneasca a telefoniei mobile dupa numarul de utilizatori, permite utilizatorilor de abonamente "Full Option" sa utilizeze minutele incluse atat pentru apeluri nationale cat si pentru convorbiri internationale in zona 1 de tarifare, informeaza un comunicat al operatorului.
"Abonamentele COSMOTE Full Option se bucura de foarte mare succes. Prin noile beneficii adaugate, abonatii COSMOTE pot apela, in limita minutelor incluse in abonament, cunostintele sau rudele din strainatate ca si cum acestia ar utiliza alta retea din Romania. Ne aşteptam ca cererea pentru aceste pachete sa creasca si mai mult, fiind cele mai competitive abonamente de pe piata adresate segmentului rezidential", a declarat Isabela Furtuna, Head of Postpaid Market Development.

Disponibile in 7 variante, abonamentele pornesc de la 5,95 euro/luna, TVA inclus, pentru Cosmote Full Option 60 (care ofera 60 de minute nationale/internationale, 500 de minute si 500 de SMS-uri) si ajung la 59,5 euro/luna, TVA inclus, pentru Cosmote Full Option 730 - pachet ce include 730 de minute nationale/internationale, convorbiri si mesaje scrise gratuite nelimitate in retea.

Cosmote Romania a raportat in cel de-al doilea trimestru al acestui an venituri de 63,6 milioane de euro, in crestere cu 75,4% si un profit operational inainte de inainte de scaderea deprecierii si a amortizarii (OIBDA) de 5 milioane de euro.

In cel de-al doilea trimestru compania a ajuns la un total de peste 4.6 milioane de utilizator dintre care peste 17% erau abonati.

Pe piata romaneasca de telefonie mobila mai activeaza Orange Romania, Vodafone, RCS-RDS si Telemobil, care opereaza servicul Zapp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri