Creatorii superpopularului joc Grand Theft Auto: San Andreas s-ar putea sa fi pus inauntru continut pornografic, a avertizat o institutie americana de supraveghere ľ National Institute on the Media and the Family.

FIERBINTE.

Scenele de sex devin accesibile doar in cazul in care jucatorul descarca de pe Internet si instaleaza un "mod" (program care modifica jocul) ľ botezat "hot cofee". Autorul modului, Patrick Wildenborg, a declarat ca programul creat de el nu face decat sa deblocheze o optiune pusa in joc chiar de creatorii sai. Probabil, in joc au fost incluse initial scene de sex. Ulterior, continutul sexual explicit a fost blocat in varianta finala ľ aceea care a ajuns in magazine, spune Wildenborg, adaugand ca el nu a facut decat sa scrie un cod care deblocheaza accesul la scenele "fierbinti".

La randul sau, Rockstar Games, producatorul jocului, spune ca aceia care au pus pe Internet programul care modifica jocul sunt hackeri. Criticii au cerut deja ca ratingul jocului sa fie schimbat de la "M" la "AO". "M" (Mature) inseamna ca GTA San Andreas poate fi jucat doar de persoanele care au implinit 17 ani. "AO" (Adult Only) ľ inseamna ca este accesibil doar persoanelor majore (peste 21 de ani in SUA). Hillary Clinton, sotia fostului presedinte american a cerut Comisiei Federale pentru Comert a SUA (FTC) sa declanseze o ancheta.