"In momentul de fata avem deschise la nivel national 35 de magazine, cu cele 3 unitati deschise luna trecuta. Pana la sfarsitul anului 2009 vrem sa ajungem pana la 100 de magazine, dupa care ne consolidam business-ul," a declarat Catalin Ionescu, General Manager Twister.

Cele trei magazine aflate in Oltenita, Galati si Tecuci au suprafete cuprinse intre 40 mp si 60 mp, fiind amenajate in conformitate cu standardele vizuale ale francizei Twister. Acestea vor oferi clientilor un portofoliu de peste 2.500 de produse IT&C cat si consiliere gratuita in procesul de achizitie.

"Vom oferi clientilor o experienta de cumparare placuta, prin confortul dat de un mediu familiar cat si prin facilitatile pe care le punem la dispozitie, atat pe partea de suport cat si pe latura
de sevicii cu valoare adaugata” , a mai precizat Catalin Ionescu.

Citeste si:

Pentru acest an Goodwill Enterprises si-a propus, ca prin intermediul noilor magazine francizate, sa atinga venituri de peste 10 milioane de euro.

Brandul Twister a fost creat in 2002 sub forma unui program dedicat in exclusivitate partenerilor companiei Tornado Sistems aflati in posesia unui spatiu comercial dedicat.