Aceasta solutie a fost gasita pentru a evita potentialul conflict de interese intre Cabinetul Calin Tatomir (CCT) si Microsoft, dupa ce Calin Tatomir va prelua functia de director general Microsoft Romania.

Activitatea cabinetului consta in consultanta IT, de fonduri nerambursabile si securitate IT.

"Am cautat un om in care sa am incredere, care sa fie neutru fata de tehnologie si fata de piata, si nu in ultimul rand un om care sa aiba o vizibilitate deja creata in piata IT&C din Romania", a spus Calin Tatomir.

Citeste si:

La randul sau, noul proprietar al cabinetului de consultanta a declarat ca administrarea companiei se va realiza de catre Mihai Petrov, in calitate de administrator si director general.

"Dincolo de buna functionare a companiei, imi propun sa cresc reputatia sa prin mentinerea profesionalismului, a independentei si neutralitatii fata de tehnologie si mediul de afaceri. Singura abatere de la neutralitate consta in faptul ca din acest moment relatia directa sau indirecta cu Microsoft inceteaza", a spus Pambuccian. Acesta a precizat ca datorita faptului ca operatiunea este una similara cu cea de "trust", nu se va implica in managementul companiei.

De asemenea, Pambuccian a tinut sa precizeze ca CCT va suferi un rebranding, incepand din ianuarie 2009.
Calin Tatomir va ocupa functia de director general al Microsoft Romania din data de 15 octombrie 2008.