“Kingston s-a concentrat puternic pe dezvoltarea canalului inca de la inceputurile companiei, iar colaborarea cu VMware in promovarea virtualizarii reprezinta o oportunitate pentru noi”, a afirmat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.

Kingston vrea sa demonstreze care sunt performantele si avantajele pe care memoria optima le poate oferi consumatorilor, indiferent daca acestia fac parte din cadrul unor afaceri mici sau corporatii mari.

Pe langa discount-urile valabile in cazul achizitionarii memoriilor Kingston destinate serverelor, alianta VMware ofera un webinar gratuit clientilor, pentru a facilita eforturile de marketing si vanzari. Deschis tuturor partenerilor VMware, acesta nu necesita participarea sau inscrierea la alte programe speciale si nici completarea de formulare.

Citeste si:

Memoriile Kingston pentru servere au garantie pe viata, si, in plus, beneficiaza de toate instrumentele necesare minimizarii timpilor de cadere a serverelor (downtime).

Kingston proiecteaza, produce si distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reteaua globala de subsidiare si filiale, Kingston detine fabrici de productie in California, Malaysia, Taiwan, China si reprezentante de vanzari in Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelanda, India, Taiwan, China si America Latina.