"Odata cu lansarea pachetelor Convergent 1.000 si Convergent Nelimitat, cele doua companii redefinesc conceptul de "convorbire in retea". Cu optiuni care cuprind de la mii de minute gratuite la apeluri gratuite (sau convorbiri) nelimitate, companiile isi pot optimiza operatiunile avand un control mai bun asupra costurilor", se arata in comunicatul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.

Convergent 1.000 se adreseaza micilor intreprinzatori si companiilor mici si mijlocii, in timp ce Convergent Nelimitat a fost creat pentru clientii tip corporatii, cu un volum mare de trafic.

Pachetul Convergent 1.000 include fie o linie Romtelecom si doua cartele Cosmote, precum si 1.000 minute gratuite lunar pentru fiecare linie.

Tariful per utilizator (linie) pentru un pachet Convergent 1.000 incepe de la opt euro/luna, fara TVA.

Citeste si:

Convergent Nelimitat permite apeluri nelimitate in cadrul unui grup prestabilit de linii fixe si mobile, indiferent de intervalul orar. Tariful per utilizator (linie) pentru un pachet Convergent Nelimitat incepe de la 12,17 euro/luna, fara TVA.

Cei doi operatori vor introduce in curand un pachet combinat suplimentar pentru segmentul persoane fizice, oferind solutii avansate pentru comunicatiile fix-mobil.

Romtelecom a inregistrat in al doilea trimestru fiscal venituri de 223,9 milioane de euro, in crestere cu 2,7% fata de perioada similara a anului trecut si o pierdere operationala de 1,9 milioane de euro.

Numarul de abonati pe telefonie fixa a scazut cu 3%, pana la 2,99 milioane comparativ cu perioada similara a anului trecut. Cresterile veniturilor cu 48% inregistrate pe serviciile de date au diminuat impactul produs de scaderea numarului de linii fixe.